-
AuthorPosts
-
Vidi Azre Vukas ( druga s gesna, stoji ), bas onakva kakvu je ja pamtim, dok sam bila mala djevojcica! Belmu sretoh ljetos u Sarajevu, nikad bolje nije izgledala :) a i Raza ( najmladja ), poznadosmo se nakon toliko godina, nesto je prodavala kod Begove dzamije! Lijep osjecaj, vidjeti ponovo poznata lica iz djetinjstva!:)
Anonymous
May 27, 2008 at 6:27 pmPost count: 2088GALIB(Ibrahima )Lihić

Slika iz perioda izmedju 2 svjetska rata. Moze li starija:laugh:
Anonymous
May 28, 2008 at 1:48 amPost count: 2088Eto,Galibe,ja znam gdje mu je mezar.U haremu Arnautovica dzamije.
Anonymous
May 28, 2008 at 5:02 pmPost count: 2088Nadam se da ce mo uskoro uredjivati i ovaj harem pa tako i mezar mog djede rahmetli.
Meni Nedo iz mladjih dana puno lici na dzedu rahmetli.:)
Anonymous
May 28, 2008 at 7:58 pmPost count: 2088Vala Teva evo i ja nesto gledam i vidim da je Nedo na njega 100%
Anonymous
May 31, 2008 at 5:56 amPost count: 2088Evo jedna stara.
Mozete li prepoznati osobe na slici i o kojoj se generaciji radi?

Anonymous
May 31, 2008 at 7:53 amPost count: 2088Moja.
Anonymous
May 31, 2008 at 7:57 amPost count: 2088Sana,gdje si nabavio ove slike?
Mahsuz selam.
Zamalo da zaboravim, mijenjaj ovo kino od zastavice.Nevalja ti.Anonymous
May 31, 2008 at 8:06 amPost count: 2088Mislis Kerime tvoja generacija.
Slike sam nabavio kad sam bio u seheru,bit ce ih jos akoBogda.
Selam.Anonymous
May 31, 2008 at 8:10 amPost count: 2088Moja Sana, moja,nego kako.
Ja cu pokusati odgonetnuti ovu sliku od Gracanice!!!
Prva s lijeva Belama Vukas, do nje Azra Nalbantic a ona desna sto cuci mi izgleda ko jedna od mojih tetki a mislim na Hediju Mahmutovic, nisam sigurna! Posto sam visegradjanka, dobro je da se ikog sjecam iz Rogatice ;)Hedija je 62-go godiste i mislim da je sa Tevom isla u skolu, tako da bi nam Teva najprije mogao otkriti, ko su ove rogaticke djevojke!
A ako se radi o jos starijoj generaciji, moguce je, da je ona sto cuci i moja tetka Fatima-Timka Mahmutovic, samo na slici ne mogu da vidim Vesnu, tadasnju njenu nerazdvojnu prijateljicu!:dry: -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.