-
AuthorPosts
-
Avdaga Krluc, Lutvaga Nalbantic,nn, Hasan Nalbantic, Sulejman ef, Muftic,Hamdibeg Pasic, Huso Salanovic
Avdaga Krluc, Lutvaga Nalbantic,nn, Hasan Nalbantic, Sulejman ef, Muftic,Hamdibeg Pasic, Huso Salanovic
Braco napisao:
Slazem se sa navedenim uz primjedbu da ima samo jedna greska.
Mislim da na slici nema rahmetli Lutvage Nalbantica a da je to Kustura ?.Nazalost ne mogu da mu se sjetim imena.Naravno nisam ni ja 100% siguran. Taj Kustura se zvao mozda Mujaga,i bio je portir u pilani koliko me sjecanje sluzi.Braco napisao:
Slazem se sa navedenim uz primjedbu da ima samo jedna greska.
Mislim da na slici nema rahmetli Lutvage Nalbantica a da je to Kustura ?.Nazalost ne mogu da mu se sjetim imena.Naravno nisam ni ja 100% siguran. Taj Kustura se zvao mozda Mujaga,i bio je portir u pilani koliko me sjecanje sluzi.Anonymous
March 20, 2011 at 11:24 pmPost count: 2088Ibrahim Macak Salan rahmetli
Anonymous
March 20, 2011 at 11:24 pmPost count: 2088Ibrahim Macak Salan rahmetli
Ibrahim Salan, Kazic Ibrahim,Emir Smaka, moja malenkost Amir Busatlija
Ibrahim Salan, Kazic Ibrahim,Emir Smaka, moja malenkost Amir Busatlija
Prvo kontam negdje sa planine al po obuci bi prije reko iz studentskih dana…;)
Teva napisao:
Moj Teva, ovo ti je nas studentski dom kod nase rahmetli Esme Smake u Sumbul cesmi broj 5.
Tu se izredalo mnogo Rogaticke raje. Tesko je i nabrojati. Eminagic Meho je bio prvi Rogaticanin a ja sam odmah iza njega, a onda redom ni sam ne znam koliko. Jedno cu pokusati da nas nabrojim.:)
Teva napisao:
Moj Teva, ovo ti je nas studentski dom kod nase rahmetli Esme Smake u Sumbul cesmi broj 5.
Tu se izredalo mnogo Rogaticke raje. Tesko je i nabrojati. Eminagic Meho je bio prvi Rogaticanin a ja sam odmah iza njega, a onda redom ni sam ne znam koliko. Jedno cu pokusati da nas nabrojim.:)
Meho Eminagic, Mehmed Kazic-Meho, Enver Salan-Kena,ar.Ibrahim Salan-Macak,Suvalija Hasan-Haso,Rusmir Skaljic-Jaki,Mugdim Skaljic-Muge,ar.Ermedin Brankovic-Babura,Ibrahim Kazic-Braco,Asaf Hodzic,Amir Busatlija-Trise,Feriz Dzevad-Kiza (ako sam koga ispustio, nek se doda)
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.