-
AuthorPosts
-
Meho Eminagic, Mehmed Kazic-Meho, Enver Salan-Kena,ar.Ibrahim Salan-Macak,Suvalija Hasan-Haso,Rusmir Skaljic-Jaki,Mugdim Skaljic-Muge,ar.Ermedin Brankovic-Babura,Ibrahim Kazic-Braco,Asaf Hodzic,Amir Busatlija-Trise,Feriz Dzevad-Kiza (ako sam koga ispustio, nek se doda)
Meho Eminagic, Mehmed Kazic-Meho, Enver Salan-Kena,ar.Ibrahim Salan-Macak,Suvalija Hasan-Haso,Rusmir Skaljic-Jaki,Mugdim Skaljic-Muge,ar.Ermedin Brankovic-Babura,Ibrahim Kazic-Braco,Asaf Hodzic,Amir Busatlija-Trise,Feriz Dzevad-Kiza (ako sam koga ispustio, nek se doda)
Kako ono umrije Ragib. Sjecam ga se prva kuca do Komunalnog a babi mu bilo ime Ibro i
bio dobar ahbab sa mojim babom…
Jednom cu i koju ribarsku anegdotu njegovu…;)Kako ono umrije Ragib. Sjecam ga se prva kuca do Komunalnog a babi mu bilo ime Ibro i
bio dobar ahbab sa mojim babom…
Jednom cu i koju ribarsku anegdotu njegovu…;)Ragib je poginuo u saobracajnoj nesreci.Otac Ibro,majka Fata i sestra Radja.Teva kad ti postavis Ibrine anegdote tad cu i ja napisati koju .
Ragib je poginuo u saobracajnoj nesreci.Otac Ibro,majka Fata i sestra Radja.Teva kad ti postavis Ibrine anegdote tad cu i ja napisati koju .
Sa desna na lijevo Kazic Suljko, Ejub Hasecic,Kaza Ili Braco nastavite cini mi se nema vise ko sve sama balavurdija.
Sa desna na lijevo Kazic Suljko, Ejub Hasecic,Kaza Ili Braco nastavite cini mi se nema vise ko sve sama balavurdija.
Ima, ima, da nije prvi sa lijeva moj brico iz djecijeg doba Mehaga Jahic…
Ako jes obecavam pricu po sjecanju na njega a i jos neke…;)Ima, ima, da nije prvi sa lijeva moj brico iz djecijeg doba Mehaga Jahic…
Ako jes obecavam pricu po sjecanju na njega a i jos neke…;) -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.