-
AuthorPosts
-
Galib,Nedo.njihova majka rahmetli,Dr Rasim Kurčehajić i mislim Dr.Musa Zoghoul
Galib,Nedo.njihova majka rahmetli
Ovo sam i ja prepoznao, a ovu dvojicu ??????
AnonymousNovember 16, 2008 at 8:35 pmPost count: 2088Prof.Ahmed Kukavica i prim.dr.Rasim Kurtcehajic.
Covjek koji stoji do Pitarove mame r.a.h. mogao bi biti
rahmetli Ahmo Kukavica, dugogodisnji prosvjetni radnik.
AnonymousNovember 16, 2008 at 8:41 pmPost count: 2088Irfan-tekija napisao:
Covjek koji stoji do Pitarove mame r.a.h. mogao bi biti
rahmetli Ahmo Kukavica, dugogodisnji prosvjetni radnik.
:)
Nedo Bog da si rahmetli, mislio sam na tvoju mamu r.a.h.
Evo nekolko slika sa prvomajskog uranka na Pticijaku ’83.
Ja prepoznadoh: Suleta, haman Zumbera, Fatu, Dzanu, Hediju, Ljilju, Rapku…..uglavnom generacija ’62, moja generacija.
Jacyy, hvala ti na ovim lijepim slikama koje bude sjecanja na nekadasnje prve majeve u nasoj Rogatici.
Bice jos slika raje.:)Mislim da je ovo snimak iz 80 godine,raja iz moga razreda ,Minka Zagorica,Asima i Fadila Lihić ,Hajra Branković,raja iz gimnazije Rapka i Azra Vukas,
Slike su stigle iz Fatine sehare i pored njih stoji da su sa prvomajskog uranka ’83, pa ja sad neznam.
Bogami si Teva u pravu,tačno tako,na ovom uranku nisam bio sa rajom,tada sam bio oženjen i pripremo se za odlazak na odsluženje vojnog roka
Znas da se ista raja nastavila druziti i godinama poslije skole.
Ti se spremo tada u vojsku a ja haman vec bio odgulio tricetiri mjeseca, uh.Sinoc slike generacije ’62 a evo jutros haman generacije ’76.:)
Plitvicka jezera: Jasmina Kukavica, Ljiljana Frganja, Hajrija Bijedic- Maca
VIII 6 Exurzija; Jasmina, Almira Konakovic, Alma Hodzic, Ljilja, Asima Curevac, Ninela Gladanac, Azemina Camdzic,
VIII 6 exurzija Bihac; Jasmina, Asima, Azemina, Fatima Vukas-Mimara, Nina, Ljilja, Snjezana Konostrevac
VIII 6 Rogaritica; Ispred kuce nastavnika Zunica: Asima, Mimara, Ljilja, Nina, Snjeza,A jutros dvije nostalgicne
Jarun avgust ’84: Mimara i Jacyy
Flash ’89-’90AnonymousNovember 22, 2008 at 7:14 pmPost count: 2088Na slici su Rapka,Bublo,Nalet i Aida,a stuksa i sileta nisam prepoznao…
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.