-
AuthorPosts
-
Da jeste Kaza, ona je sa mojom sestrom trenirala atletiku. Nisam siguran koje discipline, ali mi je sestra pričala o njoj.Mora tu biti i Novaković Dara negdje.
mirsad_d napisao:
Na času fizikePasa diktira ovako: treci red sa desna: Dara Ikonic, Lejla Colic, XXX ali lice poznato, XXX, a onda je Feriz …, ali nijedno nemoze da se sjeti kako se zove. Od muskih gore prvi red sa desna je Bade brat od Nevenke bivse Ljotijeve zene, iza njega viri moguce Alija Heco, a do Badeta bi mozda mogao biti Vujica Mrakic…
A zadnja u trecem redu sa desna mi lici na Safiju Krluc,
Giletovu i Cikinu sestru samo neznam jel i ona iz te generacije.Slika od Elvire Ćano
Slika je negdje između 1945 i 1950.g.
Učitelj na slici Čevrkapa Zdravkojedna stara slika Gimnazijalaca
fotografija: I. AJANOVICjedna stara slika Gimnazijalaca
fotografija: I. AJANOVICkao sto primjecujemo muskarci su sa jedne a djevojke sa druge strane.
BEHIJA FEJZIC (udata Jasarevic) moja tetka stoji nekako bih rekao izmedu prvog i drugog reda. Ako gledamo sa desne strane ekrana druga osoba u prvom redu sto stoji /vidi se samo glava/..
kao sto primjecujemo muskarci su sa jedne a djevojke sa druge strane.
BEHIJA FEJZIC (udata Jasarevic) moja tetka stoji nekako bih rekao izmedu prvog i drugog reda. Ako gledamo sa desne strane ekrana druga osoba u prvom redu sto stoji /vidi se samo glava/..
Dodao Mladen Tina Lakic
u grupu GENERACIJA 77
03.12.1991.godine u VIII razredu, malo pred maturu :)
Na ovoj fotografiji: Nada Stanišić, Edina Hodžić, Nizama Vatreš, Belma Durmišević, Božica Despotović, Vahida Saračević, Radmila Perendija, Sabina CHh (fotografije), Pezo Sabina, Nermina Vatreš, Valentina Milutinović, Vatreš Nermina, Dragan Paunić, Jelena Furtula, Dragana Jovanović, Mersad Dzemidzic, Husna, Željko Kovačević, Elvira Konaković, Elvida Podžić, Dane Marić, Dijana Perović, Radenko KušićDodao Mladen Tina Lakic
u grupu GENERACIJA 77
03.12.1991.godine u VIII razredu, malo pred maturu :)
Na ovoj fotografiji: Nada Stanišić, Edina Hodžić, Nizama Vatreš, Belma Durmišević, Božica Despotović, Vahida Saračević, Radmila Perendija, Sabina CHh (fotografije), Pezo Sabina, Nermina Vatreš, Valentina Milutinović, Vatreš Nermina, Dragan Paunić, Jelena Furtula, Dragana Jovanović, Mersad Dzemidzic, Husna, Željko Kovačević, Elvira Konaković, Elvida Podžić, Dane Marić, Dijana Perović, Radenko Kušić -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.