-
AuthorPosts
-
Iskrene cestitke povodom rodjenja male ljepotice,
familija Ajanovic
Nasem dedi od Rogatice i njegovoj hanumi Feridi iskrene cestitke od srca za prinovu u porodici.
Da bude mala Amrica zdrava i ziva i bolja i od dede i bogami i nane. :)
Zambiju i Feridi iskrene cestitke.
E vdjeces Zambi sto se unuka voli.Nek vam je ziva i zdrava i nek u rahatluku raste.
I od mene iskrene cestitke nasem dedi El Zamibiju :)
I dadose najljepse ime “Amra” :) Cestitam!
Iskrene cestitke ya rodjenje unuke,deda Zambi i nana Ferida.Da vam dragi Allah podari svima zdravlje i nafaku. Zeli DZemka
Sretno rođenje sina našem Madžidu efendiji Alihodžiću
Sretno rođenje sina našem Madžidu efendiji Alihodžiću
[color=#0000FF]Madzid Sara Alihodzic
Sara i ja smo danas, hvala Allahu dž.š., dobili sina Davuda :-))))
[/color]Allah mubarecola efendija, da je sin ziv i zdrav i da unuke i praunuke od njega docekate ti i tvoja hanuma.
Svi u dobru zdravlju i beriketu…[color=#0000FF]Madzid Sara Alihodzic
Sara i ja smo danas, hvala Allahu dž.š., dobili sina Davuda :-))))
[/color]Allah mubarecola efendija, da je sin ziv i zdrav i da unuke i praunuke od njega docekate ti i tvoja hanuma.
Svi u dobru zdravlju i beriketu…Allah Mubarecola dobri moj Madjid-efendija da bude sretno i bericetno ako Bog da i da Vas Allah dragi obaspe zdravljem i rahatlukom.
Allah Mubarecola dobri moj Madjid-efendija da bude sretno i bericetno ako Bog da i da Vas Allah dragi obaspe zdravljem i rahatlukom.
Irfan tekija napisao:
Allah Mubarecola dobri moj Madjid-efendija da bude sretno i bericetno ako Bog da i da Vas Allah dragi obaspe zdravljem i rahatlukom.
Irfan tekija napisao:
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.