-
AuthorPosts
-
Ova pretposljednja slika, moyda je Muaz Hasecic, bas me interesuje gdje i kako je . ja sam bio pravo raja sa njegovim rahmetli dajdjom Mesom Hadyibegom.
Kaza nisam bas ovo sve provalio kako radi, pa mi nekako javi za Muaya hasecica.
Fikro, ja bih rekao da je na pretposljednjoj slici Zlatko Aksamija.
Tvoja generacija, ne bi trebalo da ga promasis. A mozda sam i ja promasio.Moram se korigovati. Nisam bio procitao Galibov tekst. Ako je to hirurg onda je Goran Aksamija. Ovo je 100%.
Muaz Hasecic je na slici 7 na prvoj stranici ove teme.
ako je ova treca slika odozdo Haris Aksamija, onda bih ja prosao pored velikog jarana a ne bih ga prepoyno. Molim te javi mi njegovo adresu ili mail, bas bih ga rdao cuo. kao i njegovog rodjaka Sefika Oprasica. hvala unaprijed.
Zambiju reci da cu gledati da ga vidim bar na kahvu, problem mi je sto ne diem autom vec busom.
Poydrav FikroZadnja slika: Camani iz kruscice (bio direktor banke pred rat).
AnonymousApril 22, 2008 at 6:42 pmPost count: 2088MALO JE U AUSTRIJI A MALO U BOSNI.
Da pomognem. Sa Mesica, zivio u carsiji i ozenjen iz Pohrida.
Gracanica u posijeti svojim svojim komsijama.
Slikano u Gracanici.
Vidi se kuca Ibrisima Torlaka i Hajrudinove olupine na temeljima mog buraza Kave i njegove hanume Tajbe.
Ove temelje su izlili pred rat.
S obzirom kolko buraz pati za Rogaticom ja mislim da ce narednih godina ovdje nici kuca.
A i komsije mu dobre i nisu prodale (Torlak, Ajanovic, Pasic, Dzananovic…..), ko oni dole gdje su nam kuce bile, a udaljeno je samo par stotina metara…..:) :(AnonymousApril 23, 2008 at 2:23 amPost count: 2088Pitar,zaboravio si da sam na starom forumu pisao o ovoj dvojici LIKOVA.To samo zbg Tvoje upadice,a ostalo ostavljam drugima…Ovaj prvi je isao samnom u prvi osnovne,ili drugi,ne znam,a nije ni bitno.
AnonymousApril 23, 2008 at 2:52 amPost count: 2088Kojoj dvojici likova, ne kontam.
AnonymousApril 23, 2008 at 4:58 pmPost count: 2088Mislim na “guvernera” i hirurga sa prethodne stranice,ti si tu komentarisao kao”slabo ste mi aktivni”…
Odgovor na sliku MALO U BOSNI MALO U AUSTRIJI
ovo je Salko Mehmedović;)AnonymousApril 23, 2008 at 9:40 pmPost count: 2088Decka sa Poljuna zna raja iz TPR-a
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.