-
AuthorPosts
-
Prva slika (na ovoj strani) reko bih da je Meho Muftic ???!!!
2 je Kadrić Remzija ali na slikama nekad davno koje ste postavili gdje su doktori Nihad, Benjamin… i Škaljo laborant
na ovoj slici iznad je Muftić Fadil zvani Švabo, ali ne znam ko sjedi sa njim
Na vecini slika radi se o porodici Muftic, na jednoj je i porodica Crnac…. nekmladi malo pogadaju….
Mustafa, na ovoj strani prva slika je Sulejman efendija Muftic,
babo rahmetli Mehe Muftica i Avde Muftica – Maceta.Da dopunim Aidu. Sa Svabom sjedi njegov rahmetli zet Beko, Mulin suprug.
Na stranici 21-oj, slika br 5, moja komsinica Hanka sa scerima Suadom i Sevalom, te zetom Avdom (Macetom)i unucima Naimom, Ovo drugo ime zaboravio.
Sve ove slike sam dobio od našeg Maćeta u želji da se sjetimo dobrih Rogatičkih insana koji danas nema među nama.
na strani 21 slika sesta od ermina…
Su Porodice Muftic i Crnac
Avdo i Suada (a.r) Muftic
Nisveta (a.r), Suljo (a.r) i Almir CrnacNa stranici 21-oj osma slika po redu:
Mustafa Sijercic njegova supruga Almasa, Suada i Meho Muftic.
Gore na vrhu ovaj.stari sa stapom je ar. Sulejman ef.Muftic, otac ar.Mehe i Avde Muftica .
AnonymousNovember 13, 2008 at 12:13 amPost count: 2088Evo slike dvojice starijih Rogaticana. Znate li ih?
[url=http://imageshack.us]
PiTaRIsToK napisao:
[quote]Evo jos jednog Poljunceta. U sarajevu poslije rata bio direktor osnovne skole na Kovacicima. Imo karakteristican nadimakAaaaaaaa, Smajo Hurem :), predavao matematiku u Grbavici I, pa kasnije direktor Kovacica… aaaaaaaa, ucio nas je razlomcima lomeci cokoladu :)
ala harrison ford lolNA OVOJ SLICI SU MOJA KOMSINICA SEVALA NJENA SESTA SUADA I ZET AVDO
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.