-
AuthorPosts
-
AnonymousJuly 6, 2008 at 6:58 pmPost count: 2088
Muta, znas li gdje mu je buraz,Ruto?
Selam tebi i tvojima.Ruto je u Sarajevo, cini mi se negdje na opstini Ilidza (napravio kucu)koliko se sjecam da mi je pricao njegov buraz sa slike….
Mladji sin Omera postara, Rutin brat, zivio iznad stare poste, radio samnom u Plavom Biseru – naravno Sisko.
DOM ZDRAVLJA “RASIM DZINDO” ROGATICA
DIREKTOR
PRAVNIK
VISI LAB. TEHNICAR
DOKTOR
DOKTORNekoliko slika starih Rogaticana
Muta selam Tebi i sta bi sa slikom koju sam ti poslo!!!
Roki jedan veliki selam za tebe i za tvoje a za sliku neznam.Hvala na pozdravu.
Neznam o kojoj slici je rijec!!!! Da nisi poslao Abdullahu….. :( :( :(
AnonymousJuly 6, 2008 at 10:06 pmPost count: 2088Jel’ ‘no onaj celo sto mu je malo para:P .On bi vecu platu:angry: mala mu ova sadasnja. Penzioneri rove po kontejnerima, borci i invalidi, nisudobili SVOJE nekoliko mjeseci, radnici nemaju, isto tako, primanja(plate) po nekoliko mjeseci, aovaj i njemu slicni uhljupi bi vece plate za svoj nerad.
Nije hi stid i sram pomisliti,a kamo li traziti vece plate. Dabogda imali zdravlja kol’ko bili posteni.1. Nihad Krajina
2.????
3.? Skaljic
4. Nijaz Stitkovac
5. Benjamin Kulovacbehar napisao:
1. Nihad Krajina
2.????
3.? Skaljic
4. Nijaz Stitkovac
5. Benjamin Kulovac2.Kadric Remzija
3.Sefik SkaljicAnonymousJuly 7, 2008 at 5:17 pmPost count: 2088Role. Kod Jasne na sijelu!
IZ Gracanice
Njegova supruga (podljunsko-podhridski geni)
Ovo bi mozda Jedino Galib mogao odgonetnutiAnonymousJuly 8, 2008 at 3:19 amPost count: 2088Jaki sa suprugom.
Nego, danas sam sjedio sa Kokom (Kasim Kokot) i razglabali o tome ko je najbolji. Najvise je postigao Jesenkovic Sead (sampion ex Yu) ali za njega je najbolji svih vremena bio Munir Brankovic. Kaze Koka da je igro sa njim i da je za sve njih bio profesor. Ali ipak:
JEDAN JE SEPERKA -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.