-
AuthorPosts
-
Svoje ucesce su vec potvrdili
1.LLAMA
2. Mare
3. Purak
4. Sanela
5. Teva
6. Kaza
7. Abdulah
8. Mustafa
9. PiTaRIsToK
10. Irfan-tekija
11. Huso
12. Haris
13. Dedo
14. Amra68
15. Rusmira-Rusma (Amrina mama)
16. Twin Peaks
17. Behar (uplata sa racuna N. Pasic)UZMITE UCESCE I VI I SVOJIM PRILOGOM POMOZITE NASOJ SUGRADJANKI U OVIM TESKIM TRENUTCIMA
Svi koji su se prijavili trebali bi u ovoj sedmici uplatiti svoje priloge kako bi prikupljena sredstva predali sljedece sedmice..
Dok ja ovo postavih za Behara evo javila se i Ida.:)
Svoje ucesce su vec potvrdili:
1.LLAMA
2. Mare
3. Purak
4. Sanela
5. Teva
6. Kaza
7. Abdulah
8. Mustafa
9. PiTaRIsToK
10. Irfan-tekija
11. Huso
12. Haris
13. Dedo
14. Amra68
16. Twin Peaks
17. Behar (uplata sa racuna N. Pasic)
18. IdaUZMITE UCESCE I VI I SVOJIM PRILOGOM POMOZITE NASOJ SUGRADJANKI U OVIM TESKIM TRENUTCIMA
Posto je novac neophodan odmah zato smo stavili kraci period ali evo razmislicemo da produzimo ovaj rok….
Upravo sam išla u banku da izvršim uplatu ali na žalost račun je neispravan. Račun treba da počinje sa 33..
Zamolila sam prijatelja koji radi u Unicredit banci da mi pošalje ispravan broj pa cu vam ga javiti za pola sata.Ida ovi ziro racuni koje smo doobili prije par dana (na pocetnoj strani) su ispravni
Ziro racun – znaci oni koji uplacuju iz inostranstva
ziro racun – i oni koji upalcuju u BiH…Mislim da je sve uredu…
–
I ja sam maloprije dobila informaciju da sa ziroracunom i nije bas nesto u redu. Za nas je uplaceno u BiH maloprije sa nekim izmjenama na ziroracunu i dobicemo skeniranu uplatnicu,tako da ce sve nejasnoce biti otklonjene kad dodje ta uplatnica.A evo i Aida ce imati informaciju.
Ovo je novi racun 3389002550110028 za KM uplate u BiH (jmbg je 0406956…..)
Računi za uplate iz inozemstva su ispravni i to je provjereno.
Mislim da sad nećemo imati problema na šalteru :)–
Bas si Aida vrijedna i valjana:) kao sto si i ranije bila.Neko ce to ispraviti i na naslovnoj stranici pa nece biti problema.
Sve najbolje tebi i tvojima:)
Moje i mamino takodje uplaceno na novi ziro-racun!
Zahvaljujem se “PJESNICKOJ DUSI” ;)
Amra, zahvaljujem ti se na pomoci oko uplate u Sarajevu. Sta bi mi bez tebe.:)
Naravno za sve ovo sto je ovako bez problema proteklo velike zasluge ima nasa “pjesnicka dusa”.
I ja mu se zahvaljujem i nadam se da ce uskoro i on postati clan nase stranice.
On je nas clan.Ali neznam zasto nece da pise na forumu.Mozda jer te “pjesnicke duse”generalno nikad nisu u potpunosti shvacene.Kaze se da im je glava u oblacima.Nisu prepotentni nego sanjaju.Bolji zivot,nostalgicni su,bolju buducnost.Pokusavam ga “natjerati”da nam napise nesto na svoj nacin s vremena na vrijeme.Nadam se da cu uspijeti.
Mare, mislim da ne znas o kome se radi i bojim se da si promasio.:woohoo: :cheer:
Kaza,
nema potrebe za zahvaljivanjem! Lijepo je, a i potrebno, da jedni druge pomognemo, onoliko koliko mozemo!
Meni je posebna cast i zadovoljstvo pomoci tebi i tvojoj cijenjenoj supruzi!
Naravno,”PJESNICKA DUSA” je uvijek tu, da pritekne u pomoc ;)Pozz. u Aachen :)
Kako ja raspolazem sa informacijama (nepotpunim) do sada su uplatili dole plavo obojeni clanovi:
Moguce da su uplatili i drugi, pa neka se jave da bi imali bar donekle evidenciju o uplatama…..
1.LLAMA
2. Mare
3. Purak
4. Sanela
5. Teva
6. Kaza
7. Abdulah
8. Mustafa
9. PiTaRIsToK
10. Irfan-tekija
11. Huso
12. Haris
13. Dedo
14. Amra68
16. Twin Peaks
17. Behar (uplata sa racuna N. Pasic)
18. IdaPosto nas Braco Praso sigurno redovno cita i prati akciju, zamolio bih ga da nam posalje informaciju o uplatama koje se izvresene do sada.
Naravno svi clanovi sa spiska mogu nam kao sto rece Mustafa javiti ukoliko su uplatu izvrsili.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.