-
AuthorPosts
-
Dragi Irfo i dragi Edibe
Basum sagosum,a nasoj Nirki vjecni rahmet,sve ljepote Djeneta,vama sabur u ovim teskim trenutcima.
Zambi sa porodicom
Basumsagosum porodici Dziko da vam dragi Allah da sabura a nasoj Muniri lijepi Dzenet
Amir Busatlija sa porodicomBasumsagosum porodici Dziko da vam dragi Allah da sabura a nasoj Muniri lijepi Dzenet
Amir Busatlija sa porodicomPogodila me ova tuzna vijest isto ko i ono jutro prije 10 godina kad mi javise za majku rahmetli.
Dragoj Muniri da dragi Allah podari lijepi dzennet a mojim dragim rodjacima da da sabura u
ovim preteskim trenucima za sve nas.
Kako je samo dobra osoba bila, vrijednica i kucenica…Pogodila me ova tuzna vijest isto ko i ono jutro prije 10 godina kad mi javise za majku rahmetli.
Dragoj Muniri da dragi Allah podari lijepi dzennet a mojim dragim rodjacima da da sabura u
ovim preteskim trenucima za sve nas.
Kako je samo dobra osoba bila, vrijednica i kucenica…Vijest za nepovjerovati.Porodici sabur,a Muniri neka dragi Allah podari Djenetske ljepote. Porodica Ljoti
Vijest za nepovjerovati.Porodici sabur,a Muniri neka dragi Allah podari Djenetske ljepote. Porodica Ljoti
AnonymousMarch 8, 2011 at 12:26 amPost count: 2088Irfanu i njegovoj porodici basumsagosum.
Muniri neka dragi Alah podari lijepi dzenet,a porodici sabura,da preboli ove teske trenutke…AnonymousMarch 8, 2011 at 12:26 amPost count: 2088Irfanu i njegovoj porodici basumsagosum.
Muniri neka dragi Alah podari lijepi dzenet,a porodici sabura,da preboli ove teske trenutke…Famelijo tebi i tvojima basum sagosum a molim Dragog Allaha da Muniri podari sve Djenetske ljepote.Porodica Hadzic.
Famelijo tebi i tvojima basum sagosum a molim Dragog Allaha da Muniri podari sve Djenetske ljepote.Porodica Hadzic.
Upravo procitah ovu tuznu vijest koja me tiliko pogodi da nemam rijeci kojima bih iskazao saosjecanje mojim rodjacima,u ovim teskim trenutcima neka vam dragi Allah podari sabura i neka vam bude na pomoci.Munirahanum neka Svevisnji podari lijepi Dzennet i sve Dzennetske ljepote Amin.Porodica Catic
Upravo procitah ovu tuznu vijest koja me tiliko pogodi da nemam rijeci kojima bih iskazao saosjecanje mojim rodjacima,u ovim teskim trenutcima neka vam dragi Allah podari sabura i neka vam bude na pomoci.Munirahanum neka Svevisnji podari lijepi Dzennet i sve Dzennetske ljepote Amin.Porodica Catic
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.