-
AuthorPosts
-
Dragi moj prijatelju,
S nevjericom,duboko ozaloscen da je moja draga kona Munira preselila i bratski tuzan zelim da podijelim bol.Basum sagosum porodici.Sabur.Mojoj Munirki da dragi Alah dadne lijepi dzenet.
Kemo sa porodicom.
Dragi moj prijatelju,
S nevjericom,duboko ozaloscen da je moja draga kona Munira preselila i bratski tuzan zelim da podijelim bol.Basum sagosum porodici.Sabur.Mojoj Munirki da dragi Alah dadne lijepi dzenet.
Kemo sa porodicom.
Mojoj dragoj Muniri neka Allah dradi podari lijepi dzenet i dzenetske ljepote a mom Edibu i Irfi sabur u ovim teskim trenutcima
Mojoj dragoj Muniri neka Allah dradi podari lijepi dzenet i dzenetske ljepote a mom Edibu i Irfi sabur u ovim teskim trenutcima
Dragi Irfane,
znam da u ovom momentu nijedna rijec ne moze biti toliko snazna da ublazi tvoj bol za tvojom Munirom.
Zelim ti puno sabura, tebi , Edibu i nasem Ahmi kao i citavoj porodici a nasoj Muniri zelim da joj dragi Allah podari dzenet.Moja porodica je u ovim teskim trenucima uz vas.
Dragi Irfane,
znam da u ovom momentu nijedna rijec ne moze biti toliko snazna da ublazi tvoj bol za tvojom Munirom.
Zelim ti puno sabura, tebi , Edibu i nasem Ahmi kao i citavoj porodici a nasoj Muniri zelim da joj dragi Allah podari dzenet.Moja porodica je u ovim teskim trenucima uz vas.
Molim ALLAHA dz.s. da Muniri podari Dzennet,a porodici sabura.
Molim ALLAHA dz.s. da Muniri podari Dzennet,a porodici sabura.
Irfane Basumsagosum, da vam dragi Allah da sabura a nasoj Muniri lijepi Dzenet.
Irfane Basumsagosum, da vam dragi Allah da sabura a nasoj Muniri lijepi Dzenet.
Vijest kao grom iz vedra neba..
Par puta procitah da se uvjerim da je tacna…Irfane,
Basum sagosum,
da vam Allah dz.s. da sabura
a Muniri lijepi DzenetVijest kao grom iz vedra neba..
Par puta procitah da se uvjerim da je tacna…Irfane,
Basum sagosum,
da vam Allah dz.s. da sabura
a Muniri lijepi Dzenet -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.