-
AuthorPosts
-
Da joj se Allah dz.s. smiluje ako Bog da.
Neka joj je vjecni rahmet a porodici sabur.
AnonymousMarch 18, 2009 at 4:32 pmPost count: 2088Prije jedan sat na Ahiret se preselila Musanovic Ahmeta Esma u 79.godini zivota
Draga tetka neka ti Alah podari lijepi dzenet,tvoja porodica
Volimo te
Neka joj je vjecni rahmet, plemenitost kao njena nikada ne umire i ostaje u sjecanju onih koji su je poznavali. Porodici sabur u ovim teškim trenutcima.
Porodica Pasic.Ovako se ja sjecam tete Esme.
Uvijek pohitna, u svom plavkastom mantilu, vesela i raspolozena na salu.
Sa strane bi, ponekad, neko pomislio ko da nas ruzi.
Da joj dragi Allah podari lijepi Dzennet a porodici sabur.Porodica Cengic
Neka je vjecni rahmet dragoj teti Esmi. Pamticemo je kao dobru, plemenitu i veselu zenu. Porodici, nasim prijateljima, sabur.
Ajanovic
Neka je vjecni rahmet nasoj sugradjanki Esmi Musanovic a nasem Hariju i njegovoj porodici, Twinu i njegovoj porodici u ovim teskim trenucima sabur.
Porodica Kazic.
Neka je rahmet nasoj Esmi Musanovic, da Allah dragi da sabur i snagu porodici u ovim teskim trenucima kad gube naj milije.
Irfan sa porodicom.
Da joj dragi Allah podari lijepi Dzennet a porodici sabur.
Imamovici.Kao sto je Teva opisa i ja je tako pamtim…
Neka je vjecni rahmet Esmi Musanovic.
Pamticemo je kao dobru, veselu i uvijek raspolozenu zenu.Hariju, Twinu, porodici sabur.
– Porodica Fejzic –
neka mu je vjecni rahmet a porodici sabur.
AnonymousMarch 19, 2009 at 1:15 amPost count: 2088Neka joj Allah podari lijep Dzenet a porodici Sabur
Nane sa porodicomTeti Esmi vječni rahmet,a njenoj fameliji sabur u ovim teškim trenutcima.
Zambi sa porodicom.
Neka joj dragi Allah podari lijepi dzenet a porodici sabur
AnonymousMarch 19, 2009 at 11:16 amPost count: 2088Sazno sam odmah od Šekijevog burazera.
Alarahmetile našoj Esmi a Hariju i Šekiju bašumsagosum.
Galib sa porodicom. -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.