-
AuthorPosts
-
Lijepe slike, rijetko kad sam imao priliku gledati u krov TPR-ovih hala, obicno sam bio u njima a iznutra se nije ni vidio krov. Prosle a i ove godine bio sam na moto krosu pa je lijepo vidjeti i ovu stazu.
Fotografisano 9.12.2011
Autor: Zambi
Prvi ovogodišnji snijeg u RogaticiRogatica – BiH
Pošto vesti iz Rogatice teško možete pronaći na TV i radiu .Nema nas ni u vremenskoj prognozi .Samo da kažem da je temperatura izmjerena jutros u 7 sati bila -26 a trenutna iznjerena u 9 časova iznosi – 23 stepena
.Vedro je i sunčano .Visina snježnog pokrivača u gradskoj zoni 65-70 cm.Putevi djelimično prohodni ali ipak prohodni.Na snazi je odluka o “Stanju
elementarne nepogode” a još 20-tak sela je još uvjek zavejano.
Trenutno možemo pratiti samo 2 TV programa putem analogne mreže (RTRS,ATV) a bežičnu internet konekciju građani su “dobili tek sinoć.”Pozdrav.
izvor : Stranica Za Dobro RaspoloženjeRogatica – BiH
Pošto vesti iz Rogatice teško možete pronaći na TV i radiu .Nema nas ni u vremenskoj prognozi .Samo da kažem da je temperatura izmjerena jutros u 7 sati bila -26 a trenutna iznjerena u 9 časova iznosi – 23 stepena
.Vedro je i sunčano .Visina snježnog pokrivača u gradskoj zoni 65-70 cm.Putevi djelimično prohodni ali ipak prohodni.Na snazi je odluka o “Stanju
elementarne nepogode” a još 20-tak sela je još uvjek zavejano.
Trenutno možemo pratiti samo 2 TV programa putem analogne mreže (RTRS,ATV) a bežičnu internet konekciju građani su “dobili tek sinoć.”Pozdrav.
izvor : Stranica Za Dobro Raspoloženje -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.