-
AuthorPosts
-
Narodne brzalice
Potrebno je da brzalicu izgovorite što je brže moguće, bez greške – naravno !
Prokicošio mi si li se sine?
Narodne brzalice
Potrebno je da brzalicu izgovorite što je brže moguće, bez greške – naravno !
Na livadi konj ućustečen i rasćustečen!
Kakva je slicnost izmedju oblaka i punice?
-Razverdri se dok ih nestane.:ohmy:
:)
A jesil znala kakva je slicnost punice sa vegetom ???
I punica se mijesa u sve.:laugh: :laugh: :laugh:A jesil ti znao kakva je slicnost kompjutera i punice?
I punica te dekonektuje kad hoce i kolko hoce.:laugh: :laugh:
Vratio se Mujo iz Afrike sa safarija i pita ga Suljo sta je ubio.
Kaze Mujo:- Ubio sam tri lava , dva leoparda , jednog slona i deset nopliza.
– Bolan Mujo sta ti je to nopliz, pita ga suljo.
– Pa to ti je malo crno i vice:- No pliz, no pliz.Eh,naumpo mi je onaj vic od juce.:)
Doso Suljo kod Muje,kad ono Fata sva u gibsu lezi.I pita Suljo Muju:
-Sta je ono bilo s Fatom?
Kaze Mujo:
-Ma,pala Fata sinoc,odozgo,niz stepenice,pa sve polomila….i onda se ja naljutio,i ubio je.-Cekaj,cekaj;-kaze Suljo.Hoces reci,gore ste se nesto posvadjali,i ti si je poso udariti,ili udario,i u tom se ona okliznula niz stepenice i sva se slomila.
-Ma nije tako bilo…vec k’osto sam ja tebi isprico.Prvo se ona skotrljala niz stepenice i sve polomila,a onda je mene ufatila budalasta i onda sam ja nju polomio.
-Pa zar joj Mujo nije bilo dosta od stepenica?Sto je ti ubi?
-Pa nosila mi pivu!
Pitaju se Mujo i Suljo ima li na nebu fudbala, i poslije nekog vremena odluce da ko prvi umre kaze drugom u snu. I umre Mujo i javi se tako Sulji u snu. Pita ga Suljo: – “Jel ba, kako je gore?” – “Ma super, nema cega nema.” – “A jel ba, ima li fudbala?” – “Pa imam 2 vesti da ti javim: prvo, ima fudbala i prvenstvo pocinje u srijedu, a drugo, branis u nedelju.”
Iskrcali se Bosanac, Hrvat i dva Srbina na Mjesec. Cim su alunirali, poce rasprava ciji je Mjesec.
Kaze Hrvat: “Cujte decki, ovaj pejsaz isti nasa jadranska obala, ovo je nas povijesni prostor”.
“Ma ne”, kaze Bosanac, “vidite da su ove planine iste nase bosanske, ovo je nase i kapak”.
Jedan od Srba izvadi pistolj i upuca drugog: “Gdje je god Srpski grob, tu je srpska zemlja!”Pacijenti na ulazu u leskovačku bolnicu padaju k’o pokošeni
Ulaz u leskovačku bolnicu koban je za mnoge pacijente koji dolaze da se liječe, a ne da se povrjeđuju. Nadzorna kamera na samom ulazu u bolnički krug snimila je na desetine pacijenata koji su zbog loše urađenog prilaza završili na tlu.
(sarajevo-x)
Ko umre u jesen za njega nema zime.:woohoo:
Unutrasnji mir
Ovo prosledjujem svima, posto je meni definitivno pomoglo. Dok
prolazimo kroz sve sto nam zivot priredjuje, neophodno je da
imamo
nekisvoj kutak mira. Ja sam postupio po jednostavnom savetu koji sam
procitao u jednom clanku i napokon sam nasao svoj unutrasnji mir.U clanku je pisalo: “Da biste postigli unutrasnji mir, morate
zavrsiti
sve stvari koje ste zapoceli.”Onda sam pogledao po kuci i video sve stvari koje sam zapoceo, a
nisam
zavrsio…
I pre nego sto sam jutros krenuo na posao, dovrsio sam flasu
crvenog vina, flasu pelinkovca, flasicu rakije, kutiju valijuma,
stanglu cokolade i jedan dopola potroseni dzoint.
Osecam se FENOMENALNO!Ja i general
Maj ’92 oba u Bosni. Ja gladan, bos, poderan, isprepadan, izvirujem iz rova na granate, ogranicen u kretanju, a general umislio da je silan i da bi World mogo raznijeti u paramparcad samo ako puhne.
Maj ’11 oba u Holandiji, on od veceras. Ja sit, obuven i obucen lijepo, obasut ljubavlju moje porodice i tutnjam kud mi je god drago, a general nista vise nije umislio, crkaje nazor u tamnici Haaskog zatvora, i crko jedaBog da…
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.