-
AuthorPosts
-
:( Bih ja Kaza,al mene niko nista ne pita,samo kazu mora neko…
Pa ti vidi kako mi je.;)Pa i nije vam lose bilo na odmoru :) ,sala,sala.Masallah,ljepota vidjeti.Ako ima jos slika,postavite nam,da se dusa nahrani.:)
Ma Purak lahko je tebi. Ti radio i nije problem da nastavis dalje.
Ma ja ne znam kako cu poslije ovoga na posao. Mogu ti reci da nije jednostavno:( .Tjesi me jedino da nisam sam. Evo nam i Mustafa stigao prije sahat.
Mustafaaa,jestel se to i vi vratili?Masallah imanje u Bosni vam je “bas vila”,nisu Kazici nimalo pretjerali,da vas u zdravlju i veselju posluzi.
Prezivjeces Kaza,prezivjeces :) .Ako ja mogu sve ove slike da prezivim preko ovog svog posla,pa i ti ces samo poso :) .
Ne mogu ni ja plaho ovdje ostajati,kod mene se evo sjedi,slavi godisnjica.Na danasnji sam ti se dan “objesio”:) ,pa eto da se obiljezi i proslavi.
:) Mahsuz selam svima,pa ako me ova kanta ne izda,cucemo se opet,ako Bogda.Sretan ti dan vjesanja Purak:laugh: .
Ja cestitah samo ono sto ti slavis pa ako ispade nakaradno nije do mene:cheer: :cheer: .
Kaza napisao:
Sretan ti dan vjesanja Purak:laugh: .
Ja cestitah samo ono sto ti slavis pa ako ispade nakaradno nije do mene:cheer: :cheer: .
Ma jok, eto do mene je:laugh: .Hvala Kaza,izduro sam 11,jos da mi dragi Allah da makar jos 11 ovakvih bicu naj sretniji na svijetu…:( a dace i vise ako Bogda.;)
Izduraces Purak, ne boj se. Ja sam izduro 30 pa evo me jos plivam.
( Znas ono kad je student pisao pismo babi. “Babo sve su ladje potonule ali ne boj se ja jos plivam”.:laugh: :laugh: )
Sellam svima samo da javim da smo danas poceli sa ciscenjem naseg groblja za Hridom Mahsuz Sellam
Twine jarane jeli sijelo još u toku,zaljevali se za svaku baglamu,ovdje u Rogi trenutno lije kiša i pomalo sijeva i grmi
selam tebi i tvojima od Zambija iz Podhrida;)Sretno Purak jarane;) izdržaćeš ti još dosta nebrini;) Kaza dosad 30 ako bog da još toliko;) ja evo izdržavam 26 pa se nosikiriki;) samo reci:P idemo dalje;) to je sve što treba da rekneš Purak jarane;)
Veliki selam za Serhata i njegovu porodicu iz kišovite Rogatice;)
Hvala Zambi i Tebi veliki selam,I tvoju Fameliju.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.