-
AuthorPosts
-
Dedina basca u Karlsruheu…B)
…u basci hladnjak…:)
…a u hladnjaku…;)E pa nalozih ja Hari dobro za sijelo, sad ce Dedo ode samo po mladi krompir i teletinu.:)
B)
Bascovani moji, sta smo se uspavali jel vakat da se pocne sa radovima.:)
Ja sam Bogami bio u nedjelju na basci i posijo luk.B)
Za pocetak dvije lijehe luka, necel biti koja perka dok mi Dedo dodje.:)
Proljece u Tilburgu. B)B)
ala rodjo ti bogami vrijedan pravo
Moj role kaka basca, u nas jos snijeg.
Zima u Marseju B)
Trening pred sezonu – Mare :)
Inspekcija vinograda i basce – Teva :)
Plodovi basce – ubrani uoci same nove godine :):) B) :)
Bogami Role koda je pola Holandije tvoje. Svaka slika iz druge basce. Da ti to neradis ko bastovan.
Vidim ja da moj role Irfo meni nevjeruje da je meni bascanstvo samo hobi i razonoda a da sam po profesiji metalac. Zaboravlja i da su vecina moje raje i famelije bastovani ( i sam je jedan od njih), a za onu drugu bascu gore morace mu dokumentovati Dedo cim pocne sezona. Nego vidis li ovu stolicu pod drvetom na onoj slici gore gdje sam u vinogradu ??? :)
Sedina, ja sam malo bio pohlupo loncice misleci da si ti mozda vidjela malu raju pored ovog drveta, u januaru, sa crvenim plodovima.
Tek vidjoh onu biljku, sa crvenim plodovima, u saksiji pored korpe. To mora da je neko ukrasno bilje, a ovo voce sa drveta (sto drzim u saci) je ukusno ko ista, okolo crveno a unutra zuto.
Valjda ce nam razjasniti Mare sta je sta. :silly:
Ova je za roleta Irfu mahsuz – Teva B)
Vila “La Coucouline” i pod njom basca – Sumeja :)
U masleniku – Mare i Teva :)
Plodovi se crvene na stablu i na zemlji – Sumeja, Hana i Sasa :)
Francuske zimske jagode – s drveta :woohoo:
Teva metalac – na poslu ;):) B) :)
:) Aa Teva,sad znam sta je,to se ovdje zove “lichi”….:huh: “nalik” sto bi nasi rekli.To moji ukucani vole i jedu,a ja ne mogu ni da oprobam,ne svidja mi se vec miris.
PS.E bas neka si reko Irfanu da je i on bastovan….nek vidi kako je :)
Ja neznam sta to rondate na mene. Hajde sto mi Role ronda, al ne znam sto i ti Sedina. Ja sam samo pito jesu li sve ove basce mog vrlog rodjaka Teve. Eto i sama pogledaj slike i sve druge basce. Ja jesam i vrtlar i metalac, i moje slike su samo iz moje basce. Ja se prepadoh, reko kolko li mi Role placa poreza kad ima volike basce. To je jedini razlog, prepadoh se, reko hoce li moci izmoci.
Samo vi rondajte, ja vas selamim, a posebno mog tetica i njegovu obitelj.
Ma Irfoo zar nisi skonto da je ovo basta mog punca.Radimo u basti pola pola.On sadi a ja berem:woohoo:
Ti Bogami Role ko Montegrino:woohoo:
Haj reko da se malo nasalimo. :silly:
AnonymousMarch 29, 2009 at 9:10 pmPost count: 2088Bice krompiruse akobogda :cheer:
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.