-
AuthorPosts
-
Šta ćeš Puarak:cheer: Bosna je taka;) ako grije sve izgore:cheer: ako je zima sve zaledi:angry: nikake sredine:woohoo: zato se moramo služiti šlaufom:unsure: i sve izvirivati da nas ko nevidi kada zaljevamo:dry:
:laugh: A Teva tu i samo cita,nece nista da kaze…a sve ceka,sta cemo pricati??
Salim se ja Teva,:) ,mashala imas pravo finu bascu,al vec sam ti jednom reko…..ne moram svaki put.;)Purak jarane,to Teva taktizira;) gračanička posla:P pa zar neosjećaš da je zajordamio:P ma neka je ima i zašto;) aferim BežeB)
Ma ne umijem ja slike postaviti,pa da vidis basta,…. sto moju,sto tidjih B) .Al dobro i ja priznam,jes Tevina najbolja.Gledam naspremo Webu krastavica,:( kod mene jako behar,cvjetovi.Ne mogu ni da poznam gdje bi trebale krastavice nici u onom svom zelenilu.:) Bio siguran na jednom kraju da su to krastavice,kad ono tikva nice.Ma polahko,naucicu…:)
Ma nisam boni nego se zabavio oko onih Kerimovih slika.
Nije Purak, netrebas u Holandiji ni sijati, samo raste.
Kad uzraste onda dodjes i beres.:laugh:Tako sam isto reko nekima od raje u Bosni da cu ih zvati da beremo eure cim sazru na grani….. ;)
:laugh: Eto vidis Zambi :laugh: .Ja sam mislio da oni makar zagrnu kamenja,a jok ni to,samo raste…..i poslije ,Ko je vrijedan?Teva vrijedan!:laugh:
Reko sam ja odmah da mi je to sve sumljivo,nikad nikog s motikom,a Bog dao basce vam take.;) Hm…gracanicka posla.Vjeruj Purak da nemam ni motike jer ovdje zemlja pjeskovita pa i krompir sijem, okopavam, ogrcem i vadim grabljama.
Jes Allaha mi.B)Teva,ako gdje naletis na onaj recept kako se kiseli zelen,ne bilo ti naredjeno napisi ovdje.Ovi moji vole zeleni paradajz,pa sam him juce nesto pokuso napraviti,pa kad bude spremno,:) oni ce prvi oprobati.Samo obario paradajz u vodi sa malo sircetne kiseline i malo posolio,i kad se to ohladilo,slozio fino u teglu i zalio s onom vodom,:) i sad cekamo da vidimo sta ce ispasti….al meni se cini da jos nesto treba staviti u to??:dry:
A i da dukat das nes naci kamena.
Kad bi donio koji iz Bosne i posijo mozda bi stijene rodile.
A kad se djeca pobiju bacaju pijesak u oci a nemogu ko mi da se zakamenjaju.B):laugh: Imal makar stapova,il se trijeskama po glavi udaraju??:laugh:
Slab sam ti ja sa kiseljenjem.
Mozda si trebo staviti malo hrenova korijena ako si imo, moji bi prije uvijek stavljali.
A vidjecemo sta ce ispasti od svega toga po ovim vrucinama.:silly:Hej eto ako moze taj recept,il ti ili bilo ko ako zna kako se ukiseli zeleni paradajz,bicu vam mlogo zahvalan.:)
Mahsuz selam svima ;)
Evo koja slika moga plastenika….
….pa malo iznutra….
….pa malo sa strane…
…pa malo iza…
Ma sta lazem, ko da ce mi neko povjerovati:unsure: . Jok moj plastenik, nego me jaran zamolio da mu se razumim dok je u Bosni:( . Ma jes rek’o, radi k’o da je tvoje!!!!!:)
E moj Purak
pa zar ti ne vidišna svoje očiB) što ti je Gračanće;) eto on nezna kiseliti,pa nikad nije ni znao:P to radi Esma-hanuma isto ko i ona moja,ali eto ja priznadoh;) ali Gračanće ti je čudo od djeteta:lol: -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.