-
AuthorPosts
-
NAPOMENA:
Prethodne postove iz ove teme mozete naci na staroj stranici, na istom mjestu u istoj temi.
TevaZa pocetak evo slike kako izgleda basca u ovo rano proljece.
Purak samo da vidis da je jagodnjak poceo da ozivljava a mapu cu ti poslati na vrijeme, samo ne govori nista Podljuncadima…..;)Ma samo ti Teva posalji mapu,pusti ti Gracanicu ono sto prica “:lol: po carsiji”,da nije purku vjerovati!?:dry: Hoce da nas zavadi,eto to ti je to.A masallah,bice ih dosta…jagoda naravno,ne Podljuncana,sta si se odmah prepo?…;)
Purak,
Ako ne dobijes mapu javi se meni, ja sam vec bio tamo tako da nam mapa nece ni trebati.Evo sam se bio ispiso kako sam brao jagode u jednoj njivi,i galamio na ostale sto preskacu,a ja zaso bio redom,ko gladne oci pa jeo i zelene,i dok krenuo zasitio se….al nehtje snimiti :dry: .neki drugi put kad budem imo vise vremena.
Behare ti si pravi jaran,tako se to radi,svratis na kahvu i sve snimis,a ne ko neki….necu reci koji,sami ce se poznati,sjede citav dan sa Tevom i jos kazu nisu nam jagode bile ni na hatru,i sad purak mora da pregovara oko mape.;)Samo ti vjeruj Purak sta ko kaze.
Ti zaboravljas da je Behar i prije u Rogatici vidio moj jagodnjak ko na dlanu, od svoje kuce pa ti nije kazo.
To on tebe munta da njemu vise ostane.
Ipak cu ja tebi mapu poslati samo polahko.:)A da si posluso Weba pa da si kopiro to sto si bio napiso, prije nego sto si poslo, ne bi ti propalo…..;)
Evo jedna i za Purka da vidi da Teva ne sjedi skrstenih ruku ni kad je u Bosni na odmoru.
Sad sijo krompir na vikendici a pozvan da navrati i ljetos, samo onda da vadi mladi za “ispod saca”.
Naravno obeco sam da ce mo navratiti.:)A koja i za one koji su imali srece ko i mi da provedu lijep dan ovdje u prelijepom prirodnom ambijentu.
Ako Bog da pa da se potrefimo ljetos u isto vrijeme u Bosni onda ce mo skupa.
Pozvani smo, Bogami, i jedni i drugi.
I jos nesto netreba nositi harmoniku jer u dzipu imaju dvije, jedna dugmetara a druga nako.;)
Komsija, odahni malo
Bez komentara
Cengicka i Hrustemovic
Bujrum, tek je i ispod sacaPurak jarane
vidiš li ti fintera:( šta ima sać:( reci ako Bog da da kalja rodi;) pa zar ne vidiš da ono gračanćeB) hoće da te prevede na njihov islam:ohmy: kada dođe vrijeme za kalju ispod saća biće vako: Izvini Purak jarane od kalje nema ništa:( zlatica napravila hašar,sjeti se samo jagoda,pa naki cuka itd:P ;) :laugh:Da Bogda hajra od ovog.:(
Pa ja Teva ne radim ni kad treba raditi,a nekamoli na odmoru :woohoo: .Ma bih ja,ne bjezim ja od motike,al ne umijem ,samo jos unistiti taj vas vrt,sto vam to treba.
I molim te Teva,nemoj mi vise slutiti na poso,hoces mi jos sta naslutiti,gluho bilo,pa da bas moradnem zavrnuti rukave :laugh:
selam svima :)
Mahsuz selam i Zambiju,hoce nazor da me zaposle…..gracanicka posla :dry: .:laugh:A od saca ne bjezim!!B) :laugh:
…..kazes Purak da od saca ne bjezis.:)
A bjezaces i te kako samo ako se sa Zambijem spajdasis.B)
Nevidjel ti onog cuku sa djecom na trecoj slici.:silly::woohoo: ……..Ma kakav Zambi,Zambi samo zakuhava…:angry: Zambi nisi raja.i tacka.B)
Sto se mora,nije tesko :) …..eto kopacu :dry: ,pod uslovom da cuko ostane s one tamo strane.;)
Purak jarane
od gračaničkog saća kiselina mori čitavu godinu dana:unsure: a to hoćemo li se mi spajdašiti;) posta velika sikiracija:dry: a kad ovo Zele pročita Purak jarane ja sam na udaru;) a što se cuke tiče možemo mi njemu dati hapu;) tako da te više ne prepadaju:silly: a ja koliko znam ti si umni radnik:cheer: a ne ono šta ima motika:PAnonymousMay 18, 2008 at 3:15 amPost count: 2088Zambi nemoj zakuhavati,evo ti dokaza da smo mi mislili na naseg ahbaba Purka i da od gracanickog saca glava neboli.Purak je nas ahbab.
[img size=150]http://img187.imageshack.us/img187/8518/picture652gb7.jpg
[/img]Ma slušaj ti Kruško
ja nisam reko da od gračaničkog saća boli glava:unsure: nego mori kiselina:side:Pa nemoj Zambi tako, ima raje u Gracanici moze se probrati.
Pa bogme Purak ti proberi.Haha…”Ima raje u Gracanici moze se probrati!!!!!pa svali purku za vrat, koda je to purak reko :) ,a gluho bilo,nebih im to ja reko ni od tri puta.
:) Raja su Gracancad,redovno nam postavljaju slike……sala,sala.
Ne znam jeste li vi primjetili,al smo postali mnogo ne kulturni,odlutali smo od teme bascarstvo.Samo kad nam web.pocne zute djeliti.:dry:Selam svima :)
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.