-
AuthorPosts
-
AnonymousJanuary 12, 2012 at 3:53 pmPost count: 2088
Kako je samo nako sumorno gledati Nas podijeljene,nas na stotine,na razlicitim portalima.Zategli smo se od sile,pa hoce svako vodu na svoje.A sta cemo kad voda presusi,a presusuje pomalo.Hoce li se nasi portali sastojati od desetak ljudi kao danas,vjerovatno nas to interesuje ko i lanjski snijeg.Jer vazno je imati pogled na Rogaticu sa svoje tacke gledista,tj,sa pivom ili bez pive,sa Novom godinom ili bez nje,a jeli Nas samo desetak,koga to jos interesuje….Twin Peaks
Sa svadbe Suade i Seada Pašića
izvor: Aida AjanovićPored mladenaca su:Hamdibeg Pasic(svekar).Osman Pesto.Nezim Hasecic na krilu snog rahnetki babe,Suljko Kazic,Skaljic Vehba(Skoljkasova majka).Ako sam negdje pogrijesila slobodno ispravite bicu zahvalna.
na prvoj slici
sjedi – iz profila sa naocalama
moj komsija Ekrem Pesto a.r.
a iza njega mislim da je njegova supruga Naila PestoMustafa da ja malo nastavim sa prvom slikom:Resad Muftic i njegova supruga Suada,Sabina Lihic,Brankovic(Benin)babo,Hasan Causevic
[b]Fotografije Rogatica – BiH
od Elvir Selimbegović[/b]
od Elvir Selimbegović[/b]
Moj dedo Sinan ef.Pašić, imam iz Rakitnice sa polaznicama mekteba gdje je predavao
izvor: Mulija Mija Omerović[/b][b]Fotografije Rogatica – BiH
Moj dedo Sinan ef.Pašić, imam iz Rakitnice sa polaznicama mekteba gdje je predavao
izvor: Mulija Mija Omerović[/b][b]Fotografije Rogatica – BiH
Ispracaj na hadždž, mog rahmetli pradede Derve Pašića ( mislim da je to bilo 1970. godine)
izvor: Mulija Mija Omerović[/b]
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.