-
AuthorPosts
-
Selam svim rogaticanima od porodice kazic i Dzambasovic
Cober evo ove slike samo malo uvecane i preko naseg servera.
Mestri od baluna Coe-tov turnir
Stoje sa lijeva: Hodzic Himzo – Barba, Krajina Amir – Ranja, Matovic Seid – Pejdo, Agic Mensur – Mesak, Sabanic Suad – Sule, Titoric Nazif – Nasko (stoji iza gola)Cuce sa lijeva: Sahimpasic Fuad – Piksi, Dizdarevic Hasan – Dizda, Suka Brane, Colic Mirsad – Mirso, Pasic Nail – Nane.
Cober evo ove slike samo malo uvecane i preko naseg servera.
Mestri od baluna Coe-tov turnir
Stoje sa lijeva: Hodzic Himzo – Barba, Krajina Amir – Ranja, Matovic Seid – Pejdo, Agic Mensur – Mesak, Sabanic Suad – Sule, Titoric Nazif – Nasko (stoji iza gola)Cuce sa lijeva: Sahimpasic Fuad – Piksi, Dizdarevic Hasan – Dizda, Suka Brane, Colic Mirsad – Mirso, Pasic Nail – Nane.
Iz albuma naseg Salke Dzebo
Braca blizanci, Colic: Mustafa, Veno i Rasim
Brloznik: Munevera Mujkic, Merka (Colic) Mujkic, Isma sa
Alenom, Salko Dzebo (stoji), Hajrudin Alma Mujkic
Esed Culesker, Mejra (Colic) Karic, Bajro Colic, Sena Colic, Ismija (Colic) Dzebo:)
Iz albuma naseg Salke Dzebo
Braca blizanci, Colic: Mustafa, Veno i Rasim
Brloznik: Munevera Mujkic, Merka (Colic) Mujkic, Isma sa
Alenom, Salko Dzebo (stoji), Hajrudin Alma Mujkic
Esed Culesker, Mejra (Colic) Karic, Bajro Colic, Sena Colic, Ismija (Colic) Dzebo:)
[b]Rusmira Mahmutovic, kcerka Edhema Mahmutovica.
Slika iz Rogatice, 60-tih godina.[/b][b]Rusmira Mahmutovic, kcerka Edhema Mahmutovica.
Slika iz Rogatice, 60-tih godina.[/b]Nekad davno je stvarno ovaj svijet bio lijep.Bez bakama i raznoraznih dodataka. Prirodno.
Ne znam na kog se turi ova danasnja omladina:cheer: :cheer: :cheer:
Nekad davno je stvarno ovaj svijet bio lijep.Bez bakama i raznoraznih dodataka. Prirodno.
Ne znam na kog se turi ova danasnja omladina:cheer: :cheer: :cheer:
Evo jos jedna stara slika. Nadam se da cete pogoditi ko se na njoj nalazi.
Evo jos jedna stara slika. Nadam se da cete pogoditi ko se na njoj nalazi.
Ja cu poceti Eno Beslija,Pixi,Midho Kazic,Ramiza(Miza)Durmisevic,sad vi nastavite
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.