-
AuthorPosts
-
hamdija-toplik
Mozes li za Muzafera napisati par podataka. Imamo ga u spisku ali nema datum rodjenja, sta je radio, koju skolu je zavrsio, kada i gdje je poginuo…
Ako znas javi nam, ili ako neko drugi zna podatke neka nam posalje. Hvala unaprijed…Moj jaran iz djetinjstva.
Svaki skolski raspust i ljetnji i zimsli provodio je u Rogatici, kod nene a.r. Mulije Kazic.
Zove se Admir Lagumdzija i zivio je u Priboju.
Njegova majka je Rogaticka i na slici je – ona se zove Hikmeta Kazic Udata Lagumdzija (ona zivi u Visokom)…Admir – Atko sada zivi u Berlinu….
slike poslao hamdija-toplik
Aida, Džemka i Nihad Hasanović i Hamdija
Aiša Mušović, Samira Šovšić, Dina Bahto, Remzija,Edo i Hamdija
Hajra Dedajić i Aida za novu godinu
Nihad Zagorica zvani Zaga, Nihad Feriz, Aida , Nihada Feriz i Meho MašićMoj sin Dzenan igrač tima Bosne, sa prvakom Evrope u boksu Adnanom Ređovičem i Turskim bokserom,B) k1 borcem B)
hamdija-toplik poslao jos par slika raje iz Rogatice
Na ovoj slici je Sabahko Aruković zvani Sab
sa jedne od Svadbi
Kod Sabrije Tabakovica a.r. na sijelu
Safet Sijerćić Sajo i Aida
rahmetli Emir Teskeredžić Tezga, Etemi Bedajet Beda i Hamdija na ispraćaju Nihada Feriza u vojsku
Hvala decku u teksasu za ove lijepe i vrijedne slike (koje postavi Mustafa) na kojima prepoznadoh mnogo dragih osoba.
Sabahka vidjoh proslo ljeto dvaput na tefericima na Igmanu i u Umoljanima na Bjelasnici. Prodaje ponesto i tako zaradjuje za zivot.
Sabrija rahmetli i Mustafa Setic, Sajo (kolega sa posla sta li je sa njim), Hamdija, slasticar Bedajet i rahmetli Tezga (cuci).Belgija – BiH
Jucer je Edin Dzeko posjetio Garu na njegovom radnom mjestu. Gara je Dzeki dao korisne savjete pred subotnju utakmicu protiv Belgije. Zbog vaznosti utakmice necemo objavljivati sadrzaj razgovora.
–
Jutros sam ga gledala, na BHT-u u jednom malom kratkom intervjuu. Pravo iskreno bosansko dijete. Malo mi ga bilo i zao sto je toj novinarki odgovarao na pitanja bas ono iz dna duse, iskreno. Ma prava jedna nevina dušica:) . Po pravilu takvi postaju veliki i zato smo na njih ponosni i zato nam se i dogadjaju.:) :) -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.