-
AuthorPosts
-
Jeli to reklamiras Holandski turizam,a sam ides u Bosnu da obidzes prirodne ljepote haahaaahaaaaaa
Ja bih vise volio da je potpalio rostilj pa sta bacio da se vidi. Vidis moj Dedo ni rusaka nemaju, to je poskapalo hodajuci.
A uharac mi suma i pijesak, daj nesto konkretno.Vidim ja moj role Irfo da si ti posto pravo haustorce.
Proslo je vrijeme ruksaka kad se tukla konzerva i salama. Sad gdje god maknes i po Bosni svega i svacega. Volj ti pita i corba kod seljanke, volj ti iz restorana sta sa rostilja, jal ispod saca.
Evo ti dole na slici da vidis gdje je bilo konkretno…:woohoo:
Konkretno…:)
Ma nisam ti ja Role haustorce, znas da meni to ne godi. Evo gledam ovu sliku u Esme ruke u djepovima a Sumejica nako stoji. Nista konkretnije ne vidim nego umor na licima. Nidje sofre.
Zar nevdis bolan on dva bekana na raznju sto se vrte dole pred restoranom.
Mora da ti udara sunce u oci.B)Efteling 2009
Mala raja iz Londona, Marseja i ostalih gradova dodjite nam u goste, sa babama i mamama,
pa ce mo onda izmedju ostalog posjetiti Holandski Disneyland.
Efteling se nalazi na 8 kilometara od Tilburga i ni u cemu ne zaostaje iza Disneylanda u Parizu.
Na svjetskim jezicima vise na http://www.efteling.com :)
Vec prije otvaranja guzva: Esma, Sumeja i Rusko
Pardoes, jaran od Mickey Mousa
Tu je blago samo je kljuc potezak
Jedna od atrakcija brod koji se njise tamo, vamo
Jedna od atrakcija za malu raju
Suma bajki u kojoj su sve moguce bajke prikazane u prirodnoj velicini
Bajka Ivica i Marica
Jedan od prekrasnih trgova sa fontanom
Pticurina, jedna od najbrzih atrakcija a jos u mraku
Fatamorgana, ugodjaj za oci, nestvarni arapski svijet
Ja i ulicni zabavljaci
Ocaran i ja se vratio u djetinjstvo
Rusko i Sumeja sa prijateljicama
Ja i Esma sa prijateljima
Poodavno pala noc i iscerase nas na metli iz EftelingaSledece javljanje iz Eftelinga, ako Bog da, sa jos vise male raje.:)
Gljiva koja se u Francuskoj zove Ovcina noga:woohoo:
Dok napolju mecava vije hajmo mi malo mislima otploviti unazad do proslogodisnje, ljetosnje Bosne. Vrijeme leti necujno al brzo i dok se okrenes proleti godina pa se valja polahko pripremati za ovogodisnje odmore u lijepoj nam Bosni. Februar je eto i marta a zanjim ce april i treba pozuriti da koferi ne ostanu nespremljeni.
Dok gledam ove slike nastale u Brdzanima kod Konjica cujem razdragane i vesele glasove nase djece kao i glasove svastike Dine i moje Esme kako bodre sinove u utakmici protiv mene i mog badzana Keme. A nas dvojica, njima dvjema ko u zinad navalili da pobijedimo Ruska i Belmu.
Nedade nam se, zgubismo 6:5…
Dodaj badzane da im pokazemo kako se cera hlopta.
Ja u akciji.
Ovu je Rusko mogo samo da isprati pogledom dok je ona zavrsavala u golu.
Presudni trenuci, Rusko s loptom.
Dok momci slave, meni krivo.
Nije sto smo izgubili nego nes ziv ostati od zena…:)
Dok napolju mecava vije hajmo mi malo mislima otploviti unazad do proslogodisnje, ljetosnje Bosne. Vrijeme leti necujno al brzo i dok se okrenes proleti godina pa se valja polahko pripremati za ovogodisnje odmore u lijepoj nam Bosni. Februar je eto i marta a zanjim ce april i treba pozuriti da koferi ne ostanu nespremljeni.
Dok gledam ove slike nastale u Brdzanima kod Konjica cujem razdragane i vesele glasove nase djece kao i glasove svastike Dine i moje Esme kako bodre sinove u utakmici protiv mene i mog badzana Keme. A nas dvojica, njima dvjema ko u zinad navalili da pobijedimo Ruska i Belmu.
Nedade nam se, zgubismo 6:5…
Dodaj badzane da im pokazemo kako se cera hlopta.
Ja u akciji.
Ovu je Rusko mogo samo da isprati pogledom dok je ona zavrsavala u golu.
Presudni trenuci, Rusko s loptom.
Dok momci slave, meni krivo.
Nije sto smo izgubili nego nes ziv ostati od zena…:)
Mare ta gljiva gore kod nas se zove ovcije vime
Mare ta gljiva gore kod nas se zove ovcije vime
Pa dje ce te vi starohani sa djecom u hloptanje, e nek su vas razvalili.
Pa dje ce te vi starohani sa djecom u hloptanje, e nek su vas razvalili.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.