-
AuthorPosts
-
kad smo vec kod Sutka evo i njegovog portreta za one koji ga ne znaju.
Sutko Suvalija veliki rogaticki ribar i zaljubljenik ribolova…Nije iz Rakitnice,nije iz Prace a ni iz Drine.Ova dolazi iz Mediteranskog moraB)
Dzaba ti ta iz mediteranske lokve,
gledaj ove dvije pastrmke pohovane na Esmin nacin.:woohoo::)
A ispecene na moj nacin na stolnom rostilju, u sred zime.:woohoo:
Sve je to dobro.Ali ova moja zna da zijeva:laugh: :woohoo:
Ja se izvinjava alimi se cini dajoj je dr.vlajko odrzavo zubalo
Teva dragi riba da valja nebi mogo prici rijeci od vukova.
Iz albuma naseg Fude Sahinpasica
Radna ploha: Majstor Fudo pravi povrsinske musice za nadolazecu ribolovnu sezonu…Nas Fudo uvijek sa pjesmom na usnama…
Kako nekad u prvim rogatickim bendovima (vis oluja)…
tako i danas za raju i za svoju dusu…:)
Iz albuma naseg Nermina Hodzica, Zuuke
Stignem ja ove nase ribare svakuda pa makar moro nekad preplivati i baru. A ovaj nas ribic je poso
stopama babe Omera. Svaka cas komsija Naile tako se odmaraju i dusa i tijelo a oci uzivaju…
Nail Hodzic, Deba:)
Iz albuma naseg Nermina Hodzica, Zuuke
Stignem ja ove nase ribare svakuda pa makar moro nekad preplivati i baru. A ovaj nas ribic je poso
stopama babe Omera. Svaka cas komsija Naile tako se odmaraju i dusa i tijelo a oci uzivaju…
Nail Hodzic, Deba:)
:) E nek mu je bas ovako nadimak Deba..i on je meni maloj nadio nadimak,ni dan danas mu ga nisam halalila.
U svakom slucaju drago mi je da ga vidim.Puno selama Debi i njegovoj porodici.:):) E nek mu je bas ovako nadimak Deba..i on je meni maloj nadio nadimak,ni dan danas mu ga nisam halalila.
U svakom slucaju drago mi je da ga vidim.Puno selama Debi i njegovoj porodici.:)Iz albuma naseg Zijada Cakarica
Nasi Cakarici nisu samo vrijedni bastovani nego znaju i oduska dusi dati pored vode. Dok nas Roki uziva zavaljen u stolici i brine se da razanj ne zagori, istovremeno se ostali clanovi porodice brinu da ni tava kodkuce narednih par dana ne bude prazna.
Selam Cakarici, zivi nam i zdravi bili…
Roki se pokreno iz stolice da uslika ulov…
pa onda nazad u stolicu.
Roki je nabavio i sombrero da mu sunce nesmeta.
Janje peceno, sta sad…:)
Zika masAla ko medjed, samo nezna on cejfati uzivati, janje se rukom vrti i uziva u tom, a jos bez glave, gluho bilo. Ocjena 2.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.