-
AuthorPosts
-
Teva iskrene cestitke povodon rodjendana upucuje ti Kija sa porodicom
Role nek je srecno i bericetno i doceko ih jos puno sa svojim naj milijim.
Pošto je sutra Dan Nezavisnosti neše jedine BiH,avim Bosancima i Hercegovcima,Bosankama i Hercegovkama od srca ca čestitam ovaj veliki praznik.Ali na sutrašnji dan i moj Jaran Irfo Džiko slavi svoj rođendan,pa jarane sretan ti rođendan,želim ti puno zdravlja sreće,napredka i da mi dugo i dugo živiš:cheer: :cheer: :laugh:
Pošto je sutra Dan Nezavisnosti neše jedine BiH,avim Bosancima i Hercegovcima,Bosankama i Hercegovkama od srca ca čestitam ovaj veliki praznik.Ali na sutrašnji dan i moj Jaran Irfo Džiko slavi svoj rođendan,pa jarane sretan ti rođendan,želim ti puno zdravlja sreće,napredka i da mi dugo i dugo živiš:cheer: :cheer: :laugh:
Irfan tekija napisao:
Hvala svima na rodjendanskim cestitkama, a za Irfu:
Hvala Role, takodje.:)Irfan tekija napisao:
Hvala svima na rodjendanskim cestitkama, a za Irfu:
Hvala Role, takodje.:)Svim Bosancima i Hercegovcima srecan 1 mart Dan nezavisnosti BiH.
Dobro si role, cestitam i sebi Dan nezavisnosti i 55 ljeto.
Svim Bosancima i Hercegovcima srecan 1 mart Dan nezavisnosti BiH.
Dobro si role, cestitam i sebi Dan nezavisnosti i 55 ljeto.
Mojoj princezi danas 10 godina.Ziva mi bila jos deset puta toliko.Ljubi je babo.
Mojoj princezi danas 10 godina.Ziva mi bila jos deset puta toliko.Ljubi je babo.
Neka, je tvojoj princezi sretan rođendan, a i mojoj princezi, je bio juče, nek su obje žive, i zdrave, svojim roditeljima, …selam….
Neka, je tvojoj princezi sretan rođendan, a i mojoj princezi, je bio juče, nek su obje žive, i zdrave, svojim roditeljima, …selam….
Ko sto ti rece.Nek su zive i zdrave.Poljubi je sa moje strane i pozeli joj sve najljepse u zivotu.
P.S.
Nisam znao da je rodzena isti dan ko Hanka.:woohoo: -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.