-
AuthorPosts
-
AnonymousSeptember 8, 2009 at 4:35 pmPost count: 2088
sretan rodjendan Nedimu od naneta i porodice
Mom malom drugaru Nedimu zelim sve naj, naj za njegov rodjendan.
Cmoka.:) Sve najbolje mojoj Esmeraldi za osmi rodjendan a ujedno i Tevinoj Esmi,znam da su rodjene na isti datum.Da nam budu zive i zdrave i da ih jos puno docekaju u zdravlju i veselju.
Hvala svima na lijepim zeljama povodom Nedimovog rodjendana!
Esmeraldi sretan 8-mi rodjendan, sve najljepse od srca, puno zdravlja, srece i rahatluka i da ih jos puno doceka vesela i bezbrizna zeli joj porodica Pasic!!!:kiss:
Sve najljepse Esmeraldi, za njen osmi rodjendan i od nas.
Esmi takodjer puno srece i zdravlja za njen rodjendan.
Svima Vama koji danas slavite rodjendan nek je srecno i veselo.
Sretan rođendan maloj Esmeraldi i nešto starijoj Esmi,daih još mnogo dočekate u zdravlju i veselju;)
Zambi sa porodicom.
Hvala svima na lijepim zeljama od Esmeralde i moje porodice.:)
I mi se prikljucujemo rodjendanskim cestitkama
Hvala u Esmino ime a cestitke Esmeraldi, a i Sedini i Saji, povodom njenog rodjendana.:)
A ja i moja Esma se evo vratili iz Roterdama gdje smo proveli vikend, doduse isli organizovano…:)Hvala Mustafi,Tevi i vasim porodicama.
Mi smo vikend proveli u kuci s famelijom,i isto tako organizovano ko ista.Ko djecji rodjendan pa najprije da udovoljimo njima,a Bogami i nama….(usput) :)
Mom dragom Edinu sretan 1 rodjendan i sve najljepse od srca, da ih jos puno doceka u zdravlju i sreci sa svojom mamom, babijem i bratom Nedimom!! Mamin drugi zakon!!!!:) ;) :kiss:
Svaka cast.Malom Bosansko Engleskom Hercegovcu koji je bolji od babe puno srece,zdravlja i veselja za prvi rodzendan od nas “Francuza”
Nazdravlje vec godina.Da bude ziv i zdrav i da ih jos puno doceka u rahatluku i veselju zajedno sa vama svima.:)
Moram ti Bulbule nesto na brzinu ispricati.Skoro nesto pricam Saji i kazem mu Bulbul,i on me pita;”Znas li ti sta je bulbul?”
Reko znam:-Beharova zena!..Kaze ozbiljno te pitam?E onda ne znam.Kaze:Slavuj,to je turska rijec,turcizam,bulbul.Eh pitam ja njega malo prije:”Znas li ti?Ako je Bulbul slavuj,Nedim i Edin zakoni,sta je Behar?” Kaze:Ono sto i ja tebi…”ustav”.:)Puno selama od mene i moje porodice.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.