-
AuthorPosts
-
Sretan i hairli put do Bosne ponosne našoj Emiri-Tekija.:cheer:
Svima onima koji ovih dana putujete na odmor u nasu lijepu Bosnu zelimo hairli i ugodno putovanje, da nam se lijepo provedete i da se puno, puno druzite sa nasom rogatickom rajom…:)
Nasem Webu zelimo hairli preselenje na novu adresu u drugom, ljepsem gradu uz sto manje okrnjenih i razbijenih kucnih stvari…:)
A ja odoh dalje nastaviti sa pranjem kucnih tepiha i staza…
I selam svima, mahsuz, is suncanog Tilburga.B)Sretno i hairli putovanje svim Rogatičanima koji su krenuli i onima koji imaju nijet da krenu ka Bosni.:laugh:
Svima vama koji kanite ovih dana krenuti za Bosnu, nek je sretno i hairli. Ako Bog da pa se i vidimo.
Evo mene u drugom gradu.. he he selam svima i hairli putovanje!
Nije se plaho “orknjilo” stvari….
Svima koji ce za Bosnu srecan put.Ma mom komsi Tevi i njegovoj Esmi sa Rusmom i Sumejom mahsuz.Hairli put,hairli boravak a i hairli povratak.Da ste mi zivi i zdravi.B)
Hairli i sretno putovanje našim Rogatičanima do Bosne ponosne.
Tevi i njegovoj porodici,BAHTO52 i njegovoj porodici.
Hairli i sretni puti našim Rogatičanima koji se vraćaju iz Bosne,
Kazi i njegovoj porodici,Ziki Lihiću i njegovoj porodici.
Svima koji ovih dana putuju na odmor, u nasu lijepu Bosnu, od srca zelimo hairli i ugodno putovanje.
Da nam se lijepo provedete i da se puno druzite sa famelijom i nasom starom rogatickom rajom…
I nezaboravite napraviti koju sliku pa da i mi koji neidemo skoknemo, makar slikom, do jedine nase.:)Sretan i hajirli put Tevi, Esmi i djeci i da selijepo provedu u nasoj BIH
Teva,tebi i tvojoj porodici sretan put u nasu BOSNU,i da nab po povratku pokazes slike nase Rogatice u maju je bila najljepsa uvijek kad ozeleni ,izbehara i procvijeta.Porodica Ljoti
Vi koji imate nijet posjetiti BiH zelim vam srecan put i javite se.
Gračanče sretno i hairli bilo.Vidimo se u Podhridu;)
Hvala svima na lijepim zeljama za putovanje, mi smo sutra putnici ako Bog da.:)
Selam alejkum Teva i hairli da se vratis ako Bog da
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.