-
AuthorPosts
-
SVIMA VAMA KOJI IMATE NIJET OVIH DANA POSJETITI BOSNU, DA BUDE SRETNA I HAIRLI PUTA.
Hval Irfan-Tekija na lijepim zeljama,posto ovih dana i ja putujem za BiH pa se nadam da ce biti sve u najboljem redu.Selam od maj73.
AnonymousJuly 10, 2008 at 8:02 pmPost count: 2088Kazi i njegovoj hanumi zelim ugodne trenutke u nasoj lijepoj BiH,a Mustafi udoban i hairli put do seher Sarajeva….
Sretno i hairli do lijepe Bosne našoj Maj73
:) I od mene sretan put svima koji putuju,ili ce ovih dana na odmore.
Hvala Zambi na lijepim zeljama.Nadam se da ce mo se uspjeti vidjeti ako me put nanese do nase lijepe Roge.Selam za tebe i tvoju familiju od maj73.
AnonymousJuly 25, 2008 at 4:40 amPost count: 2088Mozda sam malo poranio,ali mom Ahbabu Tevi i njegovoj familiji sretan i hairli put u Seher, da se lijepo provedete i uzivate u nasoj Seher Bosni.
Sretan i hairli put do Bosne ponosne mojim prijateljima Čengićima
Sretan put Tevi i porodici za Bosnu.Da hairli prodjete u putu i da se dobro na odmarate i fino provedete na odmoru.
AnonymousJuly 27, 2008 at 1:12 amPost count: 2088Dobro dosli Cengici!
AnonymousAugust 8, 2008 at 8:06 amPost count: 2088Ahbabu Tevi hairli i lijep provod u Seheru,daBogda prucavao anatomiju kosti sto duze i sto vise.;) ;)
Evo gledam ove poruke, Teva kreno prije dvije hefte ovamo, eto meni se nije nikad javio.
Ti znas Irfo ja cim dodjem u Sarajevo prvo navratim kod tebe, al eto vidis kolko je nekad daleko od Hadzica do Sarajeva.
Ponekad moras i preko jadrana.
Uglavnom stigo sam ja i do tebe a stigli smo skupa i do Rogatice a Bogami i Gorazda.:)Jesmo Bogami Tewa, i prohodali a i popricali.
Hvala Bogu da ste hairli stigli, pa cemo opet ako Bog da na muhabet. Poselami Esmu i djecu. -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.