-
AuthorPosts
-
AnonymousMay 19, 2008 at 3:28 pmPost count: 2088
Ja nadurah i pregledah video-zapis.Halalosum sto sam se naceko jer vrijedi.Ne poznadoh onog cetvrtog sto je na slici sa Zonom,Sanam i Kongom a ni onoga do njega.Od hanuma samo Tevinu poznadoh pa nek neko rastabiri.
Izgleda da se bekan malo porano skino:S a i osim one gajbice malo flasa(napisah shishe bez h pa brze bolje prepravih)pa mozda zbog toga necuh sta Pine svira i koja se pijeva.Mozda se bez domace nije moglo.Kongo mi krije calama zaliske a nemora.Vidi Sefa.Onaj sto u filmu srusi Most na Neretvi isti on.
Helem-nejise plaho bi.Zele,
Pregledo si prvi video zapis, a bice jos dva.
Na trecem ces cuti i koju Pine svira, samo da Ruska ufatim da postavi.
Na onoj slici za Mutom Zonom, Shanom i Fudom su jos moj Rusmir i Amidza Elvir (Rusmirov pravi amidza).
Obadvojica izgubismo po brata u ratu, pa smo ti nas dvojica evo vec godinama ko braca rodjena.
Elvir je prezivio stravican masakar pa pripremam svjedocenje o tom cetnickom zlodjelu koje cu postaviti za dan,dva.
Da li se bekan porano skino zakljucices poslije pregleda sva tri video zapisa.
A pored prave pive pila se dosta i bezalkoholna Bavaria a bilo je dosta i onih koji su bili na coli, he, he…..;)AnonymousMay 19, 2008 at 9:29 pmPost count: 2088Dok Teva nepostavi drugi dio video zapisa s trece-majskog uranka kod Rimskog mosta,evo jos koja slika.
Sef
Fudo, Teva, Amidza, Rusko, Hedija, Esma, Suvada, Ciko, Seli, Tifa…
Kvisko, Alem, Tifa, Seli…
Ciko, Pine, Misko, Sef…Rimski most -2 dio
http://www.megaupload.com/?d=UIUAUHVGRimski most -3 dio
http://www.megaupload.com/?d=AJM41LQITeva, kako si ovo postavio nista ne mogu da otvorim. Moze li ovo
kako jednostavnije.Mozes Irfo,
Otidji na prvu stranicu i ispod Prvog dijela imas objasnjenje.
Treba ti samo strpljenje.
Kad je mogo Zele onda mozes i ti vala.:)AnonymousMay 20, 2008 at 7:23 amPost count: 2088Tako je Teva;) ;) .
AnonymousMay 20, 2008 at 8:01 amPost count: 2088sta bi mu Ahmo a.r.ili Kuki kako ga Ole zvao reko necu da kazem ali Ole bi “Zamuci dupe kenjac jedan.”:P
Prvi maj ’09 – uranak u Rogatici (ko nekad)
Eto rodila se ideja a pali su i prvi dogovori.
Isto ko i ove godine probacemo i iduce da organizujemo majski uranak, samo sto bi uranak iduce godine bio tacno za 1 maj i to u Rogatici.
Ove godine je uranak bio kod Rimskog mosta gdje se okupilo 25, uglavnom, stare raje.
Slike i snimke sa tog uranka mozete pogledati (jos jednom) na strani 1 i 2 ove iste teme.
Na prvomajskom uranku iduce godine u Rogatici bi se okupili svi (bas svi) oni kojima je to zelja.
Naravno sa komplet porodicama.
Neko ce reci da je rano pricati o tome ali eto ideja stoji pa ce mo je ponovo aktuelizirati kad za to dodje vrijeme…..:)alal ti vjera ko u dobra stara vremena samo sto njih pola nema hvala ti na slikama i za video
Kao i svake godine po svim vecim gradovima Francuske za 1 Maj su organizovane manifestacije.Danas u Marselju bilo je vise desetina hiljada,radnika,radnica,penzijonera…
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.