-
AuthorPosts
-
Obavijest od naseg clana Fikre:
[color=#0000FF]Maloprije sam razgovarao sa Esadovom suprugom i na žalost tačna je vijest.
Esad Agana Harbinja, umro je sinoć u 3.15 na Urgentnom Centru u Beogradu .
Sve ostale detalje oko Dženaze, saznaću kasnije , pa ću javiti .
Nemam pristup na Rog sajt , a u ovom momentu ne znam ni šta bih napisao , pa bih te zamolio da slobodno objaviš ovu tužnu vijest .Čuo sam se sa njegovom sestrom Neskom i bratom Safetom u Sarajevu .
Fikret[/color]
Esad (Agan) Harbinja
Obavjestavamo prijetelje i poznanike da je Esad Harbinja umro 03.02.2012. godine u 3.15 minuta u Urgentnom centru u Beogradu.
Sahrana ce se obaviti 6. februara na groblju Zbeg na Zrenjaninskom putu, u predgradju Beograda, Kotez.
Zbog elementarnih nepogoda i vremenske situacije nije sigurno da ce se porodica iz Sarajeva uspjeti probiti i prisustvivati sahrani.Neka je vjecni rahmet nasem sugradjaninu Esadu a porodici zelimo puno sabura u ovim teskim trenucima.
Esad (Agan) Harbinja
Obavjestavamo prijetelje i poznanike da je Esad Harbinja umro 03.02.2012. godine u 3.15 minuta u Urgentnom centru u Beogradu.
Sahrana ce se obaviti 6. februara na groblju Zbeg na Zrenjaninskom putu, u predgradju Beograda, Kotez.
Zbog elementarnih nepogoda i vremenske situacije nije sigurno da ce se porodica iz Sarajeva uspjeti probiti i prisustvivati sahrani.Neka je vjecni rahmet nasem sugradjaninu Esadu a porodici zelimo puno sabura u ovim teskim trenucima.
Mome komsiji a.r.Esadu lijepi Dzenet a porodici Sabur.Porodica Agic.
Mome komsiji a.r.Esadu lijepi Dzenet a porodici Sabur.Porodica Agic.
Mome komsiji a.r.Rusidu lijepi Dzenet a porodici Sabur u ovim teskim trenutcima.Porodica Agic.
Mome komsiji a.r.Rusidu lijepi Dzenet a porodici Sabur u ovim teskim trenutcima.Porodica Agic.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.