-
AuthorPosts
-
Jutros je u Sarajevu sa 84 godine zivota preselio na ahiret hadzija Sejfo Heljic otac od meni dragih prijatelja Sejdalije, Hasana…
Vrijeme i mjesto dzenaze ce biti naknadno objavljeno.
Familiji Basum sagosum a rahmetli Sejfi da dragi Allah podari lijepi dzennet.
Porodica CengicJutros je u Sarajevu sa 84 godine zivota preselio na ahiret hadzija Sejfo Heljic otac od meni dragih prijatelja Sejdalije, Hasana…
Vrijeme i mjesto dzenaze ce biti naknadno objavljeno.
Familiji Basum sagosum a rahmetli Sejfi da dragi Allah podari lijepi dzennet.
Porodica Cengic
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga JESENKOVIĆ (AHMED) ZEJNEBA preselila na Ahiret u utorak, 31. januara 2012. godine, u 81. godini života. Dženaza će se klanjati u četvrtak, 02. februara 2012. godine poslije podne namaza u haremu Begove džamije, a ukop će se obaviti u 13 15 sati na mezarju RAVNE BAKIJE. Prijevoz obezbijeđen ispred Careve džamije sa polaksom u 12 45 sati, do mezarja i nazad.
O Ž A L O Š Ć E N I : sin Enver, snaha Lamija, unuka Asja, unuk Amer, braća Hasan i Husein, snahe Nadža, Nura i Hatdža, bratične Azra, Amra i Amela, bratići Muris, Haris, Tarik i Emir, sestrične Mubera, Aiša, Emina, Zinka, Sidika i Jasmina, sestrići Mesud, Midhat i Bećir, zetovi Hajrudin, Suad, Zijad, Mirsad, Esko i Stefan, snahe Malgoša, Zlata, Emira, Azra, Nevzeta, Amina i Vesna, rodica Ševala Hadžibegović, te porodice Eminagić, Jesenković, Babić, Trhulj, Ajanović, Čolić, Obrenović, Kurić, Musabegović, Nuhić, Ibrahimović, Babić, Pešto, Branković, Sahadžić, Bogunić, Hadžić, Čolaković, komšije Mirza i Muharem Kreso.
TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U BAKIJSKOJ DŽAMIJI. KUĆA ŽALSOSTI : ul. BOLNIČKA br. 34/III
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga JESENKOVIĆ (AHMED) ZEJNEBA preselila na Ahiret u utorak, 31. januara 2012. godine, u 81. godini života. Dženaza će se klanjati u četvrtak, 02. februara 2012. godine poslije podne namaza u haremu Begove džamije, a ukop će se obaviti u 13 15 sati na mezarju RAVNE BAKIJE. Prijevoz obezbijeđen ispred Careve džamije sa polaksom u 12 45 sati, do mezarja i nazad.
O Ž A L O Š Ć E N I : sin Enver, snaha Lamija, unuka Asja, unuk Amer, braća Hasan i Husein, snahe Nadža, Nura i Hatdža, bratične Azra, Amra i Amela, bratići Muris, Haris, Tarik i Emir, sestrične Mubera, Aiša, Emina, Zinka, Sidika i Jasmina, sestrići Mesud, Midhat i Bećir, zetovi Hajrudin, Suad, Zijad, Mirsad, Esko i Stefan, snahe Malgoša, Zlata, Emira, Azra, Nevzeta, Amina i Vesna, rodica Ševala Hadžibegović, te porodice Eminagić, Jesenković, Babić, Trhulj, Ajanović, Čolić, Obrenović, Kurić, Musabegović, Nuhić, Ibrahimović, Babić, Pešto, Branković, Sahadžić, Bogunić, Hadžić, Čolaković, komšije Mirza i Muharem Kreso.
TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U BAKIJSKOJ DŽAMIJI. KUĆA ŽALSOSTI : ul. BOLNIČKA br. 34/III[color=#0000FF]Mubera Hadziahmetovic
Selam Teva mozes li staviti na stranicu da je sinoc preselio na Ahiret Kurbagic Mustafa a za dzenazu jos ne znam. Hvala[/color][color=#0000FF]Mubera Hadziahmetovic
Selam Teva mozes li staviti na stranicu da je sinoc preselio na Ahiret Kurbagic Mustafa a za dzenazu jos ne znam. Hvala[/color]Molim ALLAHA dz.s da mom dragom Kurbi podari lijepi Dzennet a porodici sabura.
Molim ALLAHA dz.s da mom dragom Kurbi podari lijepi Dzennet a porodici sabura.
Obavijest od naseg clana Fikre:
[color=#0000FF]Maloprije sam razgovarao sa Esadovom suprugom i na žalost tačna je vijest.
Esad Agana Harbinja, umro je sinoć u 3.15 na Urgentnom Centru u Beogradu .
Sve ostale detalje oko Dženaze, saznaću kasnije , pa ću javiti .
Nemam pristup na Rog sajt , a u ovom momentu ne znam ni šta bih napisao , pa bih te zamolio da slobodno objaviš ovu tužnu vijest .Čuo sam se sa njegovom sestrom Neskom i bratom Safetom u Sarajevu .
Fikret[/color]
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.