-
AuthorPosts
-
Esselamu alejkum!
Dugo se ne javljam , ali ne znaci da ne posjecujem stranicu. Najvise informacija o nasem gradu saznam na stranici, pa sam cest gost. Puno posla imam( hvala Bogu) pa ne stignem da se javim, halalite.
Povod kojim pisem nije mi drag. Saznali smo da su pronadjeni ostatci moga rahmetli tetka Safet (Ibre) Hadzihasanovic 1950-1992.
Exhumiran je prije nekoliko godina ali analizama se tek sad utvrdio identitet. Molio bih Vas da ako Vam nije tesko da objavite na stranici ovu vijest kao i vijest o tevhidu i dzenazi jer ovako dosta nasih ljudi sazna vijesti preko stranice.
Tevhid ce se prouciti u dzamiji u naselju Hrasno u Sarajevu u subotu 13. marta iza podne namaza, a dzenaza iza podne (u 13 sati isti dan kad i tevhid) namaza na gradskom groblju Vlakovo. Prijevoz ce biti organiziran , ali jos uvijek ne znam odakle.
Neka Vas Allah nagradi za Vas trud i nastojanja da odrzite veze izmedu Rogaticana rasturenih po cijelom dunjluku!!!
Damir Kustura
Esselamu alejkum!
Dugo se ne javljam , ali ne znaci da ne posjecujem stranicu. Najvise informacija o nasem gradu saznam na stranici, pa sam cest gost. Puno posla imam( hvala Bogu) pa ne stignem da se javim, halalite.
Povod kojim pisem nije mi drag. Saznali smo da su pronadjeni ostatci moga rahmetli tetka Safet (Ibre) Hadzihasanovic 1950-1992.
Exhumiran je prije nekoliko godina ali analizama se tek sad utvrdio identitet. Molio bih Vas da ako Vam nije tesko da objavite na stranici ovu vijest kao i vijest o tevhidu i dzenazi jer ovako dosta nasih ljudi sazna vijesti preko stranice.
Tevhid ce se prouciti u dzamiji u naselju Hrasno u Sarajevu u subotu 13. marta iza podne namaza, a dzenaza iza podne (u 13 sati isti dan kad i tevhid) namaza na gradskom groblju Vlakovo. Prijevoz ce biti organiziran , ali jos uvijek ne znam odakle.
Neka Vas Allah nagradi za Vas trud i nastojanja da odrzite veze izmedu Rogaticana rasturenih po cijelom dunjluku!!!
Damir Kustura
SAFET (IBRAHIM) HADŽIHASANOVIĆ Exhumacija
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi SAFET (IBRAHIM) HADŽIHASANOVIĆ Exhumacija iz Rogatice preselio na Ahiret od srpske fašističke ruke 1992. godine u Rogatici, u 42. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 13. marta 2010. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen ispred Careve džamije sa polaskom u 12 15 sati, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Mevlida, sestre Zekija, Hedija i Behija, braća Hamdo-Hamdija i Esad, zet Mahmut-Mašo Šehović, snahe Senija i Sada, svastike Devla i Emina sa porodicama, šure Ibrahim, Meho i Salem sa porodicama, sestrične Aida, Elma i Jasna, sestrići Adnan i Hamid, bratične Azra, Belma i Lejla, bratić Ibrahim, te porodice Hadžihasanović, Suljagić, Kustura, Šehović, Mehmedović, Muftić, Akšamija, Selimbegović, Ferhatbegović, Biber, Alagić, te rođaci i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U DŽAMIJI HRASNOSAFET (IBRAHIM) HADŽIHASANOVIĆ Exhumacija
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi SAFET (IBRAHIM) HADŽIHASANOVIĆ Exhumacija iz Rogatice preselio na Ahiret od srpske fašističke ruke 1992. godine u Rogatici, u 42. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 13. marta 2010. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen ispred Careve džamije sa polaskom u 12 15 sati, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Mevlida, sestre Zekija, Hedija i Behija, braća Hamdo-Hamdija i Esad, zet Mahmut-Mašo Šehović, snahe Senija i Sada, svastike Devla i Emina sa porodicama, šure Ibrahim, Meho i Salem sa porodicama, sestrične Aida, Elma i Jasna, sestrići Adnan i Hamid, bratične Azra, Belma i Lejla, bratić Ibrahim, te porodice Hadžihasanović, Suljagić, Kustura, Šehović, Mehmedović, Muftić, Akšamija, Selimbegović, Ferhatbegović, Biber, Alagić, te rođaci i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U DŽAMIJI HRASNOSad mi javi Mahir tuznu vijest.
Jutros je u Sarajevu umro nas Elvir Spahic…Sad mi javi Mahir tuznu vijest.
Jutros je u Sarajevu umro nas Elvir Spahic…HASAN (SALKO) ŠEHIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi HASAN (SALKO) ŠEHIĆ preselio na Ahiret u četvrtak, 11. marta 2010. godine, u 57. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 13. marta 2010. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen ispred MZ ‘Sokolje’ sa polaskom u 12 15 sati, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Bisera, sin Edin, kćerka Eldina, snaha Emina, zet Semir, unuci Anur i Amar, brat Mustafa, snahe Šida i Emina, bratići Elvir, Emir i Amer, bratične Amra i Ajla, daidža Bajro sa porodicom, tetke Hava i Rabija sa porodicama, amidžići i amidžična, punac Osman, punica Raha, šura Jusuf sa porodicom, svastike Mujesira i Tima sa porodicama, te porodice Šehić, Žiga, Bajić, Vatreš, Imamović, Softić, Bećirbašić, Agić, Ćesko, Heljić, Tabaković, Katica, Bjelonja i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U KUĆI RAHMETLIJE U ULICI IBRAHIMA PERVIZA br. 7-SOKOLJE.HASAN (SALKO) ŠEHIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi HASAN (SALKO) ŠEHIĆ preselio na Ahiret u četvrtak, 11. marta 2010. godine, u 57. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 13. marta 2010. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen ispred MZ ‘Sokolje’ sa polaskom u 12 15 sati, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Bisera, sin Edin, kćerka Eldina, snaha Emina, zet Semir, unuci Anur i Amar, brat Mustafa, snahe Šida i Emina, bratići Elvir, Emir i Amer, bratične Amra i Ajla, daidža Bajro sa porodicom, tetke Hava i Rabija sa porodicama, amidžići i amidžična, punac Osman, punica Raha, šura Jusuf sa porodicom, svastike Mujesira i Tima sa porodicama, te porodice Šehić, Žiga, Bajić, Vatreš, Imamović, Softić, Bećirbašić, Agić, Ćesko, Heljić, Tabaković, Katica, Bjelonja i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U KUĆI RAHMETLIJE U ULICI IBRAHIMA PERVIZA br. 7-SOKOLJE.Mom dragom Elviru da Allah dragi popdari lijepi dzenet, basumsagosum Aidi, Sarah,Hidajeti i Eldaru.
MahiraMom dragom Elviru da Allah dragi popdari lijepi dzenet, basumsagosum Aidi, Sarah,Hidajeti i Eldaru.
Mahira -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.