Viewing 15 posts - 586 through 600 (of 1,862 total)
  • Author
    Participant
      Post count: 4000

DRNDA FATIMA-FATA rođ. SMAJIĆ

Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga majka, sestra, nana i pranana DRNDA FATIMA-FATA rođ. SMAJIĆ preselila na Ahiret u četvrtak, 4. februara 2010. godine, u 83. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 6. februara 2010. godine u 13 00 sati na mezarju HAMBINA CARINA. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Ismet, kćerka Fazila, sestra Rahima, unuci Almir i Haris, unuke Amila, Anesa, Alma i Sarah, praunuka Ilda, zetovi Alija Zeljković i Haris Burić, snaha Razija, bratići i bratične sa porodicama, sestrići i sestrične sa porodicama, jetrva Esma sa kćerkom Fadilom, te porodice Drnda, Smajić, Zeljković, Džananović, Burić, Tinjak, Avdić, te ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U PORODIČNOJ KUĆI U ULICI SOUKBUNAR br. 215

Dzemi
      Participant
        Post count: 8

Ibro Bicic je moj bratic.On je preselio na Ahiret ,tako mlad voljom dragog Allaha.Da mu Allah podari lijepi Dzenet.I nemogu vise nista da kazem.

Dzemi
        Participant
          Post count: 8

Ibro Bicic je moj bratic.On je preselio na Ahiret ,tako mlad voljom dragog Allaha.Da mu Allah podari lijepi Dzenet.I nemogu vise nista da kazem.

Teva
          Participant
            Post count: 8872

Neka joj je vjecni rahmet a porodici sabur

Teva
            Participant

Neka joj je vjecni rahmet a porodici sabur

Mustafa
              Participant
                Post count: 8282

sa kratkih poruka:
                [color=#FF0000][b]
                x Nazif Zimic :[/b][/color] Danas dženaza Mini Redžić rođ. Fazlić na Dobrmerovićima Rogarica.

Mustafa
                Participant
                  Post count: 8282

sa kratkih poruka:
                  [color=#FF0000][b]
                  x Nazif Zimic :[/b][/color] Danas dženaza Mini Redžić rođ. Fazlić na Dobrmerovićima Rogarica.

mirsad_d
                  Participant

hadži HAMID ( RAGIB ) HEĆO

Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi hadži HAMID ( RAGIB ) HEĆO preselio na Ahiret u srijedu, 10. februara 2010. godine, u 75. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 11. februara 2010. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen od Zelenog mosta (Alipašin most II) sa polaskom u 12 15 sati, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Tidža, kćerka Fatima, sin Muhamed, zetovi Džemal, snaha Malka, unučad Dženana, Sanin, Azra i Kemo, zetovi Samir i Esad, snaha Amra, praunučad Belma, Tarik, Ismar, Irma i Kanita, bratići i bratične, sestrić i sestrična, amidžići i amidžične, daidžići i daidžične, tetići i tetične, šure Nezir i Nusret sa porodicama, svastike Halima, Esma, Dika i Fikreta sa porodicama, te porodice Hećo, Karić, Konaković, Kršo, Muhović, Kapo, Sejfić, Zahiragić, Katica, Prljača, Kalesić, Bajrić, Mujagić, Muratović, Bacović, Ibišević, Mišut i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U DŽAMIJI U HEĆINOJ MAHALI. KUĆA ŽALOSTI : SAFETA ZAJKE br. 32

mirsad_d
                    Participant

hadži HAMID ( RAGIB ) HEĆO

Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi hadži HAMID ( RAGIB ) HEĆO preselio na Ahiret u srijedu, 10. februara 2010. godine, u 75. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 11. februara 2010. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen od Zelenog mosta (Alipašin most II) sa polaskom u 12 15 sati, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Tidža, kćerka Fatima, sin Muhamed, zetovi Džemal, snaha Malka, unučad Dženana, Sanin, Azra i Kemo, zetovi Samir i Esad, snaha Amra, praunučad Belma, Tarik, Ismar, Irma i Kanita, bratići i bratične, sestrić i sestrična, amidžići i amidžične, daidžići i daidžične, tetići i tetične, šure Nezir i Nusret sa porodicama, svastike Halima, Esma, Dika i Fikreta sa porodicama, te porodice Hećo, Karić, Konaković, Kršo, Muhović, Kapo, Sejfić, Zahiragić, Katica, Prljača, Kalesić, Bajrić, Mujagić, Muratović, Bacović, Ibišević, Mišut i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U DŽAMIJI U HEĆINOJ MAHALI. KUĆA ŽALOSTI : SAFETA ZAJKE br. 32

Teva
                      Participant

Poslednjih dana su preselila jos dvojica nasih rogaticana, Ismet i Edhem Zahiragic. Zahiragici su inace porijeklom iz sela Vrbarje kod Stjenica i moja nena (majka moje mame) je odatle.

[img size=150]
                        http://www.rogatica.org/teva/umrli/edhemzahiragic.JPG%5B/img%5D

Neka im je vjecni rahmet a porodicama sabur

Teva
                        Participant

Poslednjih dana su preselila jos dvojica nasih rogaticana, Ismet i Edhem Zahiragic. Zahiragici su inace porijeklom iz sela Vrbarje kod Stjenica i moja nena (majka moje mame) je odatle.

[img size=150]
                          http://www.rogatica.org/teva/umrli/edhemzahiragic.JPG%5B/img%5D

Neka im je vjecni rahmet a porodicama sabur

mirsad_d
                          Participant

HAMZANIJA (SULEJMANA) HAŠMETA rođ. KORO

Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga HAMZANIJA (SULEJMANA) HAŠMETA rođ. KORO preselila na Ahiret u petak, 12. februara 2010. godine, u 83. godini života. Dženaza će se klanjati u subotu, 13. februara 2010. godine na gradskom groblju BARE 13 30 sati O Ž A L O Š Ć E N I : Kćerka Amra, sestra Šefika Jalovčić, sestrić Bakir sa porodicom, sestrična Đenana sa porodicom, bratična Sabina Koro, snaha Fahrija, te porodice: Hamzanija,Koro, Jalovčić, Điko, Šošo, Lazović, Nuhić, Hadžić, Hrelja, Pavica, Runić, Tucaković, Ajanović, Dolo, Hadžijahić, Hadžić, Pilav, Handžić, Džonlagić, Vilić kao i ostala mnogobrojna rodbina prijatelji i komšije. Tevhid će se proučiti istog dana u 13 30 u kući merhume u ulici Mjedenica 11/I

Irfan-tekija
                            Participant
                              Post count: 681

Teva cini mi se da nisi bas siguran u rodbinsku vezu nas i Zahiragica.

Nasa Nena rah. je zahiragicka i izrodila je nase mame. Ona je rodjena sestra Atif-bega Zahiragica. A Atif je babo Jusufa (Sefkije), Ismeta i Mafe. Znaci Atifova djeca i nase mame su tetici i dajdjici. Ja sam uvijek Atif-bega zvao Dajdjom. On jes Dajdja nasim mamama.

Teva
                              Participant

Vala si u pravu Irfo. Valjda covjeka sa godinama to malo vise interesuje pa sam u planu kad se sastanemo u maju, ako Bog da, da fameliju sa te strane malo bolje rastumacimo. Od njih sviju ja sam samo cuo za Sefkiju i to zahvaljujuci funkcijama koje je obavljo a ni njega nisam imo priliku upoznati.
                                Pogotovo sad kad smo razbacani na sve strane treba praviti porodicna stabla pa da omladina a i mi sami znamo. Vider sa babom dokle je doso. S obzirom na zadnja desavanja nek mi popise makar ono u starine sto on zna…

Irfan-tekija
                                Participant
                                  Post count: 681

Na onim slikama sa Djenaze ima Sefkija klanjo je do mene. Kad dodjes ako Bog da zvacemo ga na kahvu. On i Dajdja rah. su dolazili cesto kod nas u Rogaticu a i ja sam njima dolazio u Sarajevo. Mi smo vrsnjaci pa smo se dobro i druzili.

Viewing 15 posts - 586 through 600 (of 1,862 total)
                                • You must be logged in to reply to this topic.