-
AuthorPosts
-
DRNDA FATIMA-FATA rođ. SMAJIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga majka, sestra, nana i pranana DRNDA FATIMA-FATA rođ. SMAJIĆ preselila na Ahiret u četvrtak, 4. februara 2010. godine, u 83. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 6. februara 2010. godine u 13 00 sati na mezarju HAMBINA CARINA. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Ismet, kćerka Fazila, sestra Rahima, unuci Almir i Haris, unuke Amila, Anesa, Alma i Sarah, praunuka Ilda, zetovi Alija Zeljković i Haris Burić, snaha Razija, bratići i bratične sa porodicama, sestrići i sestrične sa porodicama, jetrva Esma sa kćerkom Fadilom, te porodice Drnda, Smajić, Zeljković, Džananović, Burić, Tinjak, Avdić, te ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U PORODIČNOJ KUĆI U ULICI SOUKBUNAR br. 215Ibro Bicic je moj bratic.On je preselio na Ahiret ,tako mlad voljom dragog Allaha.Da mu Allah podari lijepi Dzenet.I nemogu vise nista da kazem.
Ibro Bicic je moj bratic.On je preselio na Ahiret ,tako mlad voljom dragog Allaha.Da mu Allah podari lijepi Dzenet.I nemogu vise nista da kazem.
Neka joj je vjecni rahmet a porodici sabur
Neka joj je vjecni rahmet a porodici sabur
sa kratkih poruka:
[color=#FF0000][b]
x Nazif Zimic :[/b][/color] Danas dženaza Mini Redžić rođ. Fazlić na Dobrmerovićima Rogarica.sa kratkih poruka:
[color=#FF0000][b]
x Nazif Zimic :[/b][/color] Danas dženaza Mini Redžić rođ. Fazlić na Dobrmerovićima Rogarica.hadži HAMID ( RAGIB ) HEĆO
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi hadži HAMID ( RAGIB ) HEĆO preselio na Ahiret u srijedu, 10. februara 2010. godine, u 75. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 11. februara 2010. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen od Zelenog mosta (Alipašin most II) sa polaskom u 12 15 sati, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Tidža, kćerka Fatima, sin Muhamed, zetovi Džemal, snaha Malka, unučad Dženana, Sanin, Azra i Kemo, zetovi Samir i Esad, snaha Amra, praunučad Belma, Tarik, Ismar, Irma i Kanita, bratići i bratične, sestrić i sestrična, amidžići i amidžične, daidžići i daidžične, tetići i tetične, šure Nezir i Nusret sa porodicama, svastike Halima, Esma, Dika i Fikreta sa porodicama, te porodice Hećo, Karić, Konaković, Kršo, Muhović, Kapo, Sejfić, Zahiragić, Katica, Prljača, Kalesić, Bajrić, Mujagić, Muratović, Bacović, Ibišević, Mišut i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U DŽAMIJI U HEĆINOJ MAHALI. KUĆA ŽALOSTI : SAFETA ZAJKE br. 32hadži HAMID ( RAGIB ) HEĆO
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi hadži HAMID ( RAGIB ) HEĆO preselio na Ahiret u srijedu, 10. februara 2010. godine, u 75. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 11. februara 2010. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen od Zelenog mosta (Alipašin most II) sa polaskom u 12 15 sati, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Tidža, kćerka Fatima, sin Muhamed, zetovi Džemal, snaha Malka, unučad Dženana, Sanin, Azra i Kemo, zetovi Samir i Esad, snaha Amra, praunučad Belma, Tarik, Ismar, Irma i Kanita, bratići i bratične, sestrić i sestrična, amidžići i amidžične, daidžići i daidžične, tetići i tetične, šure Nezir i Nusret sa porodicama, svastike Halima, Esma, Dika i Fikreta sa porodicama, te porodice Hećo, Karić, Konaković, Kršo, Muhović, Kapo, Sejfić, Zahiragić, Katica, Prljača, Kalesić, Bajrić, Mujagić, Muratović, Bacović, Ibišević, Mišut i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U DŽAMIJI U HEĆINOJ MAHALI. KUĆA ŽALOSTI : SAFETA ZAJKE br. 32Poslednjih dana su preselila jos dvojica nasih rogaticana, Ismet i Edhem Zahiragic. Zahiragici su inace porijeklom iz sela Vrbarje kod Stjenica i moja nena (majka moje mame) je odatle.
[img size=150]
http://www.rogatica.org/teva/umrli/edhemzahiragic.JPG%5B/img%5DNeka im je vjecni rahmet a porodicama sabur
Poslednjih dana su preselila jos dvojica nasih rogaticana, Ismet i Edhem Zahiragic. Zahiragici su inace porijeklom iz sela Vrbarje kod Stjenica i moja nena (majka moje mame) je odatle.
[img size=150]
http://www.rogatica.org/teva/umrli/edhemzahiragic.JPG%5B/img%5DNeka im je vjecni rahmet a porodicama sabur
HAMZANIJA (SULEJMANA) HAŠMETA rođ. KORO
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga HAMZANIJA (SULEJMANA) HAŠMETA rođ. KORO preselila na Ahiret u petak, 12. februara 2010. godine, u 83. godini života. Dženaza će se klanjati u subotu, 13. februara 2010. godine na gradskom groblju BARE 13 30 sati O Ž A L O Š Ć E N I : Kćerka Amra, sestra Šefika Jalovčić, sestrić Bakir sa porodicom, sestrična Đenana sa porodicom, bratična Sabina Koro, snaha Fahrija, te porodice: Hamzanija,Koro, Jalovčić, Điko, Šošo, Lazović, Nuhić, Hadžić, Hrelja, Pavica, Runić, Tucaković, Ajanović, Dolo, Hadžijahić, Hadžić, Pilav, Handžić, Džonlagić, Vilić kao i ostala mnogobrojna rodbina prijatelji i komšije. Tevhid će se proučiti istog dana u 13 30 u kući merhume u ulici Mjedenica 11/ITeva cini mi se da nisi bas siguran u rodbinsku vezu nas i Zahiragica.
Nasa Nena rah. je zahiragicka i izrodila je nase mame. Ona je rodjena sestra Atif-bega Zahiragica. A Atif je babo Jusufa (Sefkije), Ismeta i Mafe. Znaci Atifova djeca i nase mame su tetici i dajdjici. Ja sam uvijek Atif-bega zvao Dajdjom. On jes Dajdja nasim mamama.
Vala si u pravu Irfo. Valjda covjeka sa godinama to malo vise interesuje pa sam u planu kad se sastanemo u maju, ako Bog da, da fameliju sa te strane malo bolje rastumacimo. Od njih sviju ja sam samo cuo za Sefkiju i to zahvaljujuci funkcijama koje je obavljo a ni njega nisam imo priliku upoznati.
Pogotovo sad kad smo razbacani na sve strane treba praviti porodicna stabla pa da omladina a i mi sami znamo. Vider sa babom dokle je doso. S obzirom na zadnja desavanja nek mi popise makar ono u starine sto on zna…Na onim slikama sa Djenaze ima Sefkija klanjo je do mene. Kad dodjes ako Bog da zvacemo ga na kahvu. On i Dajdja rah. su dolazili cesto kod nas u Rogaticu a i ja sam njima dolazio u Sarajevo. Mi smo vrsnjaci pa smo se dobro i druzili.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.