-
AuthorPosts
-
Zahvaljujem se svima koji su bili samnom i mojom porodicom u ovom vaktu,neka vas dragi Allah nagradi za saosjecanje koje ste
nam ukazali.nek joj je tahmet dosi a porodici sabur i da joj dragi allah podari lijepi dzenet
porodica pavica emorai erminNeka je vjecni rahmet Hadji-Mevlehanmi, molim Dragog Allaha da dusu Hadjinice uvede u Djenetske ljepote.
Ejubu, Edhemu i Mevlidi, Bozija milost i sabur da sto lakse podnesu ovu veliku bol.
Irfan sa porodicom.
Povodom smrti nase sugradjanke Nade (Juricevic) Ajanovic duboko saucestvujemo u boli sa porodicom.
AnonymousJune 3, 2009 at 7:08 pmPost count: 2088Danas oko deset sati na Ahiret se preselila
Fehima Tantula rodj.Musanovic
Draga tetka,neka ti Alah dragi podari lijepi dzenet,a eto ko da si znala da me poljubis,jer si znala da me vise nikad neces vidjeti…Vole te tvoji najbliziBasum sagosum, porodicama Musanovic i Tantula u ovim teskim trenucima im zelim puno sabura.
Nasem Hariju i Sekiju zelim da i ovaj drugi gubitak u porodici u vrlo kratkom vremenu prebrode sa mnogo sabura.Basum sagosum, porodici Musanovic u ovim teskim trenucima.
Neka se Allah smiluje nasoj Fahimi a porodici da podari sabur…Mustafa sa porodicom
Basum sagosum i od mene svim Musanovicima.Nek joj je rahmet i lahka zemlja.
Basum sagosum porodicama Tantula i Mušanović,a teti Fehimi vječni rahmet i da je dragi Allah nagradi sa svim đenetskim ljepotama.
Ode iz Podhrida još jedna velika ljudska veličina,ode naša Pohridska majka.
Zambi sa porodicom.
Danas je u Bjelogorcima bila dzenaza nasoj sugradjanki Derviji Zukic
Neka joj je vjecni rahmet a porodici sabur.
Basum sagosum nasim Musanovicima
Basum sagosum porodicama Musanovic i Tantula.
Porodica Pasic.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.