-
AuthorPosts
-
:) Ti Mikice,mene ovakvog ozbiljnog,pokusavas danas nasmijati.Pa pricajte o svemu,igre bez granica,indijancima,fatanju zaba,kradji voca po komsiluku,…al nemojte o sankanju i kuletanju,ne moze vise pod kozu ta fala Gracanicka.:silly: :laugh: ……:dry: PS.Nadam se da me moji,necete ostaviti na cjedilu,e sad sam zakuho.:woohoo:
Pa dje` si Purak bolan nebio :)
E svasta sam ja predevero sa ovim Gračančadima, moj Purak, nek si došo sad će valjda lahnuti, čini mi se da se jedino još tebe malko pribojavaju :silly:
“čini mi se da se jedino još tebe malko pribojavaju”:silly:
:angry: Ma jasta,sa’s vidjeti sta ce mi uraditi :dry: .
To mi Vama djelujemo neozbiljno sacekajte Tevu pa cete da vidite …:P
Teve se ja ne bojim :P ,on je jaran a i neki rod webu,on nece dirati u nas ;) .:dry: Nadam se!!
Bolje bi vam bilo da nam napravite chat da brate raja nepomisli da se mi ovdje ozbiljno prepucavamo.Radite nesto, a ne zezajte gradjane najboljeg dijela grada.
Pa razgovarati sa Gracancadima je itekako naporan poso,eto radio sam citavo jutro B) .A i u pravu si Mikice,ostavicu ja vas da pisete smirom,dok mi ne naprave kratke poruke.:silly: ;)
Purak,
bolje ti je da ne kuhas sa Gracanickom rajom jer ti valja sa njima ove godine u jagode.
Prosle godine te izdadose Podljuncad.
A vec sam bio na basti i sliko jagodnjak ovakav kakav je prezimio pa cu ti postaviti da vidis.
A radim i na izradi mape pa cu ti na vrijeme dostaviti…..;)Eh to je vec drugo.B) Ako nam dostavite mapu,onda vas vise necemo zadirkivati,a ne samo slike pa da se nagledamo.:dry: ;)
Anonymous
March 19, 2008 at 10:12 amPost count: 2088Purak se probudio iz zimskog sna i odmah poceo buncatiB) vidi se da je iz prigradskog naselja. Teva razmisli ti o toj mapi nije Purku vjerovati;)
B) Haha,Gracanice,jel to naselje sa brdom pogodnim za sankanje i kuletanje,od sad zovemo prigradsko naselje?I sta buncam,samo sam vas zamolio fino,nemojte nam makar o tom vaziti!!!
Nije purku vjerovati?!
Ma ne’s s nama Gracanice,a mislili smo te povesti cim nabavimo mapu!:silly: :woohoo:Ja neznam jal je zbilja jal sala.
Nas dobri Mustafa na naslovnu stranu
postavi Tekiju kao prvu i najstariju
rogaticku mahalu.E sad se ja pitam,
gdje je ta Gracanica, jal je vinta
jal ruda.
Dje su Kerim i Teva. Hahahaaaaa.Nemoj tako Irfo.
Ako je u Tekiji nastalo prvo gradsko naselje onda i Gracanica spada tu jer mi smo prvi imali kaldrmu u Vrbanju (pitaj Seleta o tome), a ovi sa desne obale Rakitnice su onda “prigradsko” naselje.I nije ti ono na naslovnoj postavio Muta iz Podljuna (njemu je daleko gradsko naselje) nego onaj iz najblizeg prigradskog naselja, iz Kruscice, Kaza.;)
E role upravu si, Kaza je postavio tekst i slike o Tekiji.
Ali eto valja nama od Tekije poci pa kroz mahale rogaticke
proci. Heeee, valjal ova. -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.