-
AuthorPosts
-
:) Mi smo imali dva brda asvaltirana za razliku od drugih. hehehehheheeh
:) Ti Mikice,mene ovakvog ozbiljnog,pokusavas danas nasmijati.Pa pricajte o svemu,igre bez granica,indijancima,fatanju zaba,kradji voca po komsiluku,…al nemojte o sankanju i kuletanju,ne moze vise pod kozu ta fala Gracanicka.:silly: :laugh: ……:dry: PS.Nadam se da me moji,necete ostaviti na cjedilu,e sad sam zakuho.:woohoo:
Pa dje` si Purak bolan nebio :)
E svasta sam ja predevero sa ovim Gračančadima, moj Purak, nek si došo sad će valjda lahnuti, čini mi se da se jedino još tebe malko pribojavaju :silly:
“čini mi se da se jedino još tebe malko pribojavaju”:silly:
:angry: Ma jasta,sa’s vidjeti sta ce mi uraditi :dry: .
To mi Vama djelujemo neozbiljno sacekajte Tevu pa cete da vidite …:P
Teve se ja ne bojim :P ,on je jaran a i neki rod webu,on nece dirati u nas ;) .:dry: Nadam se!!
Bolje bi vam bilo da nam napravite chat da brate raja nepomisli da se mi ovdje ozbiljno prepucavamo.Radite nesto, a ne zezajte gradjane najboljeg dijela grada.
Pa razgovarati sa Gracancadima je itekako naporan poso,eto radio sam citavo jutro B) .A i u pravu si Mikice,ostavicu ja vas da pisete smirom,dok mi ne naprave kratke poruke.:silly: ;)
Purak,
bolje ti je da ne kuhas sa Gracanickom rajom jer ti valja sa njima ove godine u jagode.
Prosle godine te izdadose Podljuncad.
A vec sam bio na basti i sliko jagodnjak ovakav kakav je prezimio pa cu ti postaviti da vidis.
A radim i na izradi mape pa cu ti na vrijeme dostaviti…..;)Eh to je vec drugo.B) Ako nam dostavite mapu,onda vas vise necemo zadirkivati,a ne samo slike pa da se nagledamo.:dry: ;)
AnonymousMarch 19, 2008 at 10:12 amPost count: 2088Purak se probudio iz zimskog sna i odmah poceo buncatiB) vidi se da je iz prigradskog naselja. Teva razmisli ti o toj mapi nije Purku vjerovati;)
B) Haha,Gracanice,jel to naselje sa brdom pogodnim za sankanje i kuletanje,od sad zovemo prigradsko naselje?I sta buncam,samo sam vas zamolio fino,nemojte nam makar o tom vaziti!!!
Nije purku vjerovati?!
Ma ne’s s nama Gracanice,a mislili smo te povesti cim nabavimo mapu!:silly: :woohoo:Ja neznam jal je zbilja jal sala.
Nas dobri Mustafa na naslovnu stranu
postavi Tekiju kao prvu i najstariju
rogaticku mahalu.E sad se ja pitam,
gdje je ta Gracanica, jal je vinta
jal ruda.
Dje su Kerim i Teva. Hahahaaaaa.Nemoj tako Irfo.
Ako je u Tekiji nastalo prvo gradsko naselje onda i Gracanica spada tu jer mi smo prvi imali kaldrmu u Vrbanju (pitaj Seleta o tome), a ovi sa desne obale Rakitnice su onda “prigradsko” naselje. -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.