mirsad_d
Participant
  Post count: 4000

  Bosanka platila 200.000 dolara za let u svemir
  10-12-2009 02:00
  SAN
  Za samo jedan dan prodato je čak 300 karata za let u svemir, a među putnicima će biti i Bosanka Nataša Pavlović. Kako je izjavila za “Los Anđeles tajms”, kartu je kupila na kredit.

  Ričard Brenson, britanski milijarder, organizator je komercijalnih letova u svemir specijalnom letjelicom “Spejsšip”, a prvi let zakazan je za 2011. godinu. Vožnja letjelicom na visini od 110 kilometara visine što je deset kilometara iznad granice Zemljine atmosfere, trajat će ukupno dva sata.

  Nataša pavlović rođena je u selu Popovi kod Bijeljine i 1972., kada je imala četiri godine, s majkom je odselila u Čikago. Tamo je već u osnovnoj školi pokazivala talenat za glumu i balet. Sa 16 godina završila je glumačku školu, a potom I studij engleskog I književnosti na Univerzitetu u Los Anđelesu. Zbog glumačke karijere preselila je u Holivud, a danas živi u Los Anđelesu. Glumila je u pedesetak filmova I TV serija. Posebno je ponosna na prijateljstvo s guvernerom Kalifornije Arnoldom Švarcenegerom i slavnim glumcem Šonom Penom.

  S.V.