Teva
Participant
  Post count: 8872

  Pitaristok pise:
  Ona prva je bila lahka a sad novi domaci, malo tezi, za Seleta.

  Sele pise:
  Meho Colic,Hakija Muftic,Ejub Hasecic,Bekir Behlulovic,Hamdo Arnautlija…E,sad pitanje i Tebi:Kako dolazis do ovih slika?

  Nana pise:
  Stvarno Galibe, gdje iznalazis ove naftalinske slike?:lol:

  Pitaristok pise:
  Znas onu emisiju “MALE TAJNE VELIKIH MAJSTORA”

  Pitaristok pise:
  PONOVO ZA SELETA DOMACI

  [img size=150]
  http://www.rogatica.org/teva/stareslike/neznam3.jpg%5B/img%5D

  Pitaristok pise:
  I OVA JE ZA TEBE SELE. U MORU LIJEPIH DJEVOJAKA IMA I JEDAN LJEPOTAN. KO JE TO? PREPOZNAJS LI OSTALE (NESUMNJAM)

  [img size=150]
  http://www.rogatica.org/teva/stareslike/neznam4.jpg%5B/img%5D

  Sele pise:
  Pitar,Bogami,potesko,a i raja na slici,ugl.,nisu iz moje mahale.Ali da probam:Na gornjoj slicu su Devla i Muaz Teskeredzic i dr.Mustafa Ajanovic,a na drugoj su:Behija Muftic,Hajra Heco,Sehka Capljic,Fatima Borovac,Sahsena,Kija Arnautlija,Hankija Velic,Devla Teskeredzic,Mulija Kazic,Ragibaginca Lihic i njen Ramiz Lihic-Lika…Ako sam gdje pogrijesio ispravi me.A i ovdje jedan prijedlog:sve bi ove stare slike ljudi i grada trebalo smjestiti na jednu temu,pa uz prepoznavanje da neko (ko naravno pozna) da i poneki komentar.Bilo bi lijepo.

  Pitaristok pise:
  Ovaj momak sto sjedi je Enver Kazic a ispred njega je Mulija Kazic. Desno od Envera je naila Pesto (sa pletenicama. Do Kije je moja majka Ifethanma Lihic, iza Naile je koliko vidim Temima Lihic. Cetvrta slijeva u bijeloj haljini moja amidzinca Galiba Lihic. Ova druga slijeva je nesto u rodu sa Fajcom(?)…Mislim da je do Devle lijevo Taiba Brankovic…