Dedo
Participant
    Post count: 1243

[b]Post koji napisa Irfan na stranici 23 pod brijem 19238 malo pokusah komentarisati ali mislim u domenu skretanja paznje na nesto sto nije iz nase izvorne kulture. Zalosnoje da se mi ne zamislimo da svaka individua ima svoje izvore ucenja svoje poglede na zivot i da ne treba ponjekavati nesto sto je stotinama generacija koristilo. Da nismo na pravom mjestu i da za to treba drugo mjesto,tj tema koja bi mogla obuhvatati komentare sa svih tema kome nesto ne lezi u postovima koje stavljamo. Mozda bi bilo korisnoh stvari ako bi se na taj nacin suprostavljali nekim pojavama koje nekome ne odgovaraju al samo sa argumentima i bez uvreda.Ogovor pod brojem 19241 koji je Dedo napisao na post 19238 nije imao nikakvog ni uvredljivog ni zlonamjernog sadrzaja cak je mogao proci,al eto ode nadaleko i nasiroko.
    Odgovor pod brojem 19277 mi dade povoda da podrobnije pokusam objasniti sta sam mislio al eto ponovo odgovor sa carsije i ostalo.Nikoga ja nisam mislio uvrijediti ili ako se ima utisak da sam to ucinio ja se skruseno izvinjavam,nije mi to ni u odgoju ni u duhu.Stvarno mi je zao.Ja uvijek mislim da je Allah covjeka obdario sa razumom i time se treba koristiti da komuniciramo jedni sa drugima.Zato mislim da se ova cijela prepiska pod hitno izbrise a posebno sa ovog mjesta.
    Al ipak tebi Irfane predlazem da odes do Muderisa da s sa njim porazgovaras sta je pravilno i dali je mogao musliman imati kuma.[/b]