Anonymous
    Post count: 2088

    A te sto ih jarane nabroja, i one koje cemo vidjeti i one koje nikada necemo, obezglavljene u rat u politickom, vojnom, materijalnom i svakom drugom smislu,nije uvuko Kemo , niti ko o Kemi misli nesto lose. Uvukla ga je politicka opcija kojoj je poslije rata pripadao i Kemo, a posao je odradila ona politicka opcija koju personalizira Tomo Batinic a za koga su na ovom forumu neki agitovali, a na preporuku CK SDA.
    Hoce li sa Jovicicem biti bolje. Dabogda, ali gore nemoze biti. jer goreg nema. To ja mogu vidjeti svaki dan kad god odem u Rogaticu. I sad dok ovo pisem, sjetih se rijeci mog amidze, rahmetli Abdulaha Lihica. Kad pocnem srati tamo nesto na Srbe on mi kaze. Lahko je tebi pricati iz Sarajeva. Da si u mojoj kozi drugaciju bi pjesmu pjevo. Vjerovatno i bih. Mozda cesto idem u Rogaticu i pomazem koliko mogu i koliko ne mogu da bih ocistio svoju necistu savjest. Necistu sto sam otiso iz Rogatice, sto se nisam vratio, sto sam imovinu svoju zamjenio ili iz nekog jos petog ili sestog razloga, samo meni znanog.
    Nasi Bosnjacki predstavnici, a SDA je u tome glavna uvije bila, svojom nesposobnoscu nas je dovela do ovog. Zamislite samo da se glasa po mjesti rodjenja i nista vise.
    To bi bila prava pocetna brzina, (Vo u fizici) za povratak i preduslov za sve ostalo. Ovako, Nece biti potopa poslije Keme. Cunami u liku koalicionog partnera SDA u Rogatici davno je odradio svoje.