Anonymous
    Post count: 2088

    nek ti je na čast blatiš jednog PRVOBORCA sram da te bude i ko ti je u opšte rekao da su SDA I SDS u koaliciji i šta ti imaš prićat o stanju u Rogatici kad pojma nemaš

    Ovako se u rogatici starijem nikad nije govorilo. Ako se neslazes sa njim nisi mu nista ni govorio. To se nosilo iz kuće. Znalo se kome se kaze “dobar dan” a kome “merhaba”. Tvoj babo Alija Fejzic je za mene uvijek bio autoritet, pocev od KUD-a pa nadalje, a takav ce i ostati. Nikad mu nebih nešto, kao ovo gore napisano rekao. Ali to se nosi iz kuće. Tako je barem nekad bilo u Rogatici. Doduse, mnogi su davno iz nje otišli, pa se i ne sjećaju. Svašta bih mogao napisati, ali da završim.
    Ova tema koju si postavio i patetino napisao uvodni post, odredila je put u kom smijeru će otići. Mislim da si ti tim postom sve ovo kumovo jer si se svrsto na jedno stranu, da li svjesno ili nesvjesno poturio Kemu. Objesni ako hoćeš onima koji misle kao ti, da ovdje niko nije bio protiv Keme vec protiv SDA i politike koja nas je dovela na ove grane. Kulminiralo je to sa pismom koji je u ime svoje partije napiso Kemo, a radi se o agitovanju da se na izborima da glas provjerenoj fašističkoj partiji, pod cijom je palicom u Rogatici nestalo 2500 Bošnjaka i da se da glas za načelnika njihovom jurišniku Tomi Batiniću. Još samo da mu pomognemo da mu od neke bošnjačke žrtve doniramo oko koje je Tomo izgubio na liniji boreći se protiv nas Bošnjaka.