Alma72
Participant
    Post count: 11

Eh da i ja nesto kazem:).Normalno je i ocekivati da se tolika prasina digne kad se spomenu nerici i nadam se da si ti to efendija dobro znao pa prema tome nisi trebao ni spominjati mada je zalosno da u ovom mjesecu ovako se prepiremo i bas si ti trebao razmisliti kad si ovaj tekst napisao.A sto se tice islamske zajednice i povratnika koji su se vratili tamo ja to dobro razumijem jer moji su se vratili prvi kad su ih cuvalitadasnji esfor pa nije bilo nikog da dode da upita za njihovu sigurnost i ja dobro znam da sta su oni tad deverali strahujuci od nerica lubarda i njima slicnim i zato nemoj molim te pisti narod dobro zna sta povratnici prezivljavaju al su mnogi nemocni da sta urade zbog mnogih koji su zauzeli fotelje pa im tamo lijepo.oni koji su boni u srcu znaju samo oni kako je njima i zato spominjanje imena poput nerica je ponovo otvaranje rana i nevidim smisla tvojim komentarima kao znam ja da ce sad biti reakcija a kad je u pitanju islamska zajednica niko ni mukajet.dolazila sam na vasa sjela subotom i tu su se mnoga pitanja postavljali povratnici pa nisam vidjela da ste bili mukajet da odgovorite na njihova pitanja i molbe zato ako ce mo o greskama pisati bolje da ne zapocinjemo ipak sto rekao kaza ovo je ipak mjesec davanja oprastanja.