Amra68
Participant
  Post count: 82

  Haj da se reko i ja upisem u ovu temu, posto vidim da su u raspravi vecinom muski, osim …;)
  Teva zakuha pa se izgubi…sad se smjeska…lopove jedan! Sta hoces da kazes, da vi Holandjani hranite nas Svabe sa drogom preko vikenda a jos nikad mi nisi doturio ni grama :laugh:
  Da se GAY PARADA ODRZAVA U SARAJEVU ZA VRIJEME RAMAZANA NIJE DOBRO A NI LIJEPO!
  Sto se samih homoseksualaca tice, pa pitamo li se, koliko ih ima u Islamskim zemljama, koliko homoseksualaca muslimanske vjeroispovijesti seta Amerikom, Evropom, Australijom ??? Neznamo, jer u Islamskim zemljama oni se sastaju tajno i skrovito, dok kod nas, Americi, Australiji otvoreno i javno … E gdje sada spada Sarajevo i cijela Bosna i Hercegovina? To je ipak mislim vrlo komplikovano pitanje za sve nas ovdje!
  Meni u dijaspori, kao muslimanki, ovdje u Njemackoj, ne fali ama bas nista! Niko me nikad nije ponizio, ni uvrijedio, sto sam musimanka, sto sam strankinja!Imam sva prava kao i njemaci! Dzamija na svakom koraku, bosanska, marokanska, alzirska, avganistanska, turska, iranska … da biras!
  Kao sto Kaza rece, ako vlasti u BiH dozvole paradu i odrzace se a ako ne i nece! Logicno je da im dozvola treba!
  Vidjecemo!
  Ovom prilikom zelim da pozdravim sve clanove koji su trenutno online a vidim masala podosta ih!Purak, ne prozivaj me, ne igraj se s vatrom :laugh: