Anonymous
  Post count: 2088

  Jadno je njihovo vjerovanje u Boga. Zna se da je Islam prema toj nastranosti izricit. U Serijatu je za homoseksualce predvidjena smrtna kazna.
  Evo vam par razmisljanja HORDI ZLA i PITARA na ovu temu

  A jos je veca sramota da niko ne reaguje. Tim kretenima nije mjesto u Sarajevu uopste, a pogotovo ne u mjesecu Ramazanu. A ovi sto seru da je BiH konzervativna nek idu u Holandiju i guze se u supak, koliko im god volja.

  Hebem li im majku pedersku,treba ih sve do jednog objesit u sred Ferhadije.

  Sto se mene tice, trebalo bi im dati dobar degenek po guzici(mozda im se i svidi) da znaju da za ove bolesnike u Sarajevu nema mjesta. EUROPA gdje bi mi gradonacelnik bio peder (Pariz i Minhen), hvala lijepo, ne treba mi to. Meni u takvoj Evropi nema mjesta, a bogami ni Evropljanima blizu mene.(JA)

  Iskreno, boli me qrac kako se neko kara u svoja cetiri zida. Muskarci sa zenama, zene sa zenama, muskarci sa muskarcima. Privatna stvar isto kao i milion drugih stvari.

  Medutim, paradiranja, promovisanja i isticanja svoje sexualne orijentacije, pogotovo ovdje kod nas, mislim da su apsolutno debilna. Sta sad treba, da mi ostali idemo Ferhadijom i vristimo: “VOLIM PICHKU”

  Bog stvorio pičku i kurac, a on bi da ga zadaje u šupak. **** ga otac devijantno – degenerički!

  A ja opet mislim da svako treba da kaze svoje misljenje. Ovo sto treba da se dogodi nije na Grenlandu vec u nasem gradu, u Sarajevu, na nasim ulicama, pred ocima nase djece…Ne bih sada da vas zamaram i pisem sta vjera kaze o ovome ali ako treba i to cu napisati. Ja licno mislim da nama ovo ne treba, da se treba boriti protiv ovoga, donijeti na nivou kantonalne vlasti zabranu ove parade ne plaseci se za svoje fotelje. Treba imati svoj stav. Ako Evropa ima stav da dozvoljava to, da dozvoljava te brakove, da pederi mogu djecu usvajati, trebamo i mi imati svoj. Mi smo protiv toga, to im treba reci. Ne ubjedjijte nas da nismo u pravu, ne ubjedjujemo ni mi vas. A ako bas ne mozemo ostvariti dijalog onda se svi nosite u p*cku materinu daleko od nas (PONOVO JA)

  I ja sam apsolutno za to da se trebamo boriti protiv tih sranja svim sredstvima. Danas, sutra, naša djeca rastu i doći će igrom slučaja u kontakt sa “takvim” ljudima koji nemaju ni trunke morala ni obraza, te propovijedati kako je to sasvim normalno i OK.

  Na žalost, tu dobrotu nam je donio svijet i ta “divna” Amerika. Ipak nam je draže američko i bjelosvjetsko govno nego naša bosanska čistoća i rahatluk. Šta drugo reći nego samo FUJ.

  Ma treba debile sve kastrirati pa nek se vibratorima je.u svakako su pi..etine.

  e bravo nek rade šta hoće medju 4 zida kao svaki normalan čovjek,a ne da paradiraju ulicama i slično

  PA TO SU THE MANIACS ,,,,,GUZE SE U GUZICU …..TREBA IH SLIKATI SA SALOVIMA zelje…. :lol: :lol: :lol: :lol:

  jebem im djecu pedersku

  Sta fali neredima? Sto bi rek’o Rambo Amadeus, “šakoooom u glavu!”

  Ovaj put je tvoj post izuzetno demokratski. Ravnodušan si prema problemu, ali ga ne podržavaš tj. ipak si protiv njega. :)
  Parada će im, ako im se dopusti ovaj prvi korak, biti naredni korak.
  Malo se kasno uključujem u temu i mnogo dobrih postova je već leglo tako da ne želim da se ponavljamo, ali samo da kažem da ovdje ništa nije slučajno, a pogotovo ne termin. Svetlana Đurković kaže da među njima ima puno vjernika i vjernica (čak je pazila da ne povrijedi principe gendera), ali je pitanja koja to vjera ovo dopušta, toleriše ili priznaje? Islam sigurno ne (pogledati post @PITAR-ISTOK)! Zašto onda to raditi za vrijeme svetog mjeseca?
  Pa nije ovo San Francisco! Čini mi se da ovi sa “hemijskim debalansom” baš traže degenek!

  [b]I NA KRAJU
  Gay Parada, na ulicama, u kojim su ljudi ginuli. Gay Parada u gradu, u kojem je tekla krv branioca grada i drzave, a sad neke liberalne kretencine misle da ce nas evropa zavoliti, ako se budemo promjenili ko oni i tolerisali takvu bruku, a to u svetom mjesecu?! Sto bi se okrenuli Evropi, kad nas ona samo vise kvari??? Zastavu su nam uzeli, nas grb i nas san o normalnoj drzavi, ali nas PONOS I NASU CAST nikad nam uzeti nece.

  To se treba sprijeciti… Cim malo Patriotizma pokazemo, odma nas Evropa gleda cudnim pogledom, a ovo se treba tolerisati?! NIKAD…
  Eno im Zagreba, eno im Ljubljane i jos mnogo drugih g(r)adova, koji su se prodali “Evropi”.[/b]