Anonymous
  Post count: 2088

  Večeras s početkom u 20:15 sati na stadionu Bilino polje u Zenici biće odigrana prijateljska utakmica nogometnih reprezentacija Bosne i Hercegovine i Makedonije. Biće to peti prijateljski duel ovih reprezentacija, a druga utakmica Mehe Kodre na poziciji selektora naše reprezentacije.

  Izabranici selektora Kodre jučer su se okupili u Sarajevu gdje su se i pripremali za ovaj susret.

  Kodro je uoči susreta s Makedonijom imao problem u sastavljanju tima jer zbog povreda neće moći računati na nekoliko standardnih reprezentativaca.

  Nakon što su sa spiska “otpali” Bajić i Hrgović na povredu se žalio i Zlatan Muslimović. Nakon ljekarskog pregleda ustanovljeno je da neće moći zaigrati na današnjoj utakmici. Kodro je na jučerašnjoj press konferenciji rekao i da postoje sumnje u nastup Saše Papca, koji je jučer dobio temperaturu.

  Ovo će biti peti prijateljski duel reprezentacija BiH i Makedonije. Obje reprezentacije zabilježile su po jednu pobjedu dok su dva duela okončana remijem.

  Utakmica između reprezentacija BiH i Makedonije bit će odigrana na stadionu Bilino polje u 20.15 sati, a sudit će hrvatski arbitri s Vladom Svilokosom na čelu.

 • Haj’mo Bosno, Bosno, Bosno, haj’mo Hercegovino..[li]
 • http://www.youtube.com/watch?v=AY5ZSLPIZWk