Mustafa
Participant
  Post count: 8282

  Laka gostovao na Beoviziji

  Elvir Laković Laka osvojio je srca beogradske publike na polufinalnoj večeri Beovizije održanoj preksinoć u centru Sava. Neobičnom pjesmom i još interesantnijim stajlingom, izmamio je brojne komentare, a neki od njih su bili da je najintrigantniji muškarac. S tim se složio i Petar Jelić, bivši član “Yu grupe”.

  – Potpuno otkačeno i ludo u pozitivnom smislu. Mislim da je dosta stereotipnog odijevanja na muzičkoj sceni i da je krajnje vrijeme za promjene. A ovo je jedna od njih. Vidi se da Laka ima svoj stil i nadam se da će to na pravi način pokazati i u maju na Eurosongu. Ljudima je generalno potreban smijeh, ali pored ekscentričnog odijevanja, Laka ima i odličnu pjesmu. Stajling je savršeno prati – kaže Jelić.

  Ivana Peters, članica grupe “Negativ”, ima slično mišljenje. – Moram priznati da sam prvi put sada čula bosansku pjesmu i zadovoljna sam. Njihova muzička scena prati evropske trendove. Većina kolega se složila s mnom da je ovo veliki pomak BiH. Ako imate firmiranu garderobu, ne mora značiti da imate i dobru pjesmu i dobar plasman – kaže Ivana.

  Izvor: Dnevni Avaz

  Laka na beoviziji

  http://www.youtube.com/watch?v=dKDf5v9eb64