purak
Participant
  Post count: 484

  Turski nogometaši dočekani kao narodni heroji

  Turske nogometaše u Istanbulu dočekala je horda navijača koji su svoje miljenike pozdravili kao da su, u najgorem slučaju, osvojili prvenstvo Europe.

  Turcima je malo nedostajalo da se plasiraju u finale, ali Nijemci su na kraju ipak bili bolji i slavili upravo na “turski način” – pogotkom u posljednjim minutama. No, navijači nisu razočarani. Konvoj navijača dočekao je reprezentativce već na aerodromu i pratio ih do trga Taksim u centru Istanbula gdje je organizirana velika proslava.

  U čast ekipe na trgu je organiziran koncert popraćen vatrometom, a navijači su bučnim pozdravom i brojnim transparentima pozdravili nogometaše i izbornika. “Fatih Terim, ne ostavljaj nas”, pisalo je na brojnim transparentima diljem trga na kojem se skupilo više tisuća navijača.

  No, kako javljaju turski mediji, iako se u zemlji podigla prava euforija zbog nastupa ove reprezentacije na Euru, doček nije bio ni upola tako masivan poput onog koji je priređen osvajačima brončane medalje na Svjetskom prvenstvu 2002. godine. Krivi su za to organizatori, koji su u posljednji tren najavili da će doček biti organiziran.

  :woohoo: Pa ja sto sam navijo,navijo sam.

  :) Opet sam pohlupo sve loncice,doslo mi je da ce se ovo jos razigravati da se vidi ko ce biti treci,cetvrti,:dry: ,a nekog bas briga….bitno je samo da su Hilmini orlovi prvi,a za ostale manje vise.
  Ma ne navijam ni ja za Ruse,gluho bilo,to sam ja sinoc malo vise u huji izgovorio.:) Ma dvaput mi pozlilo dok sam samo piso da cu za njih navijati,al mahsuz tebi tako porucio,da se i ti malo nerviras.
  Pa i kompjuter me danas zeza,sve me nesto danas nervira.

  :) Viva Espana ;)