-
AuthorPosts
-
Zelim Gracanici ugodne trenutke u nasoj lijepoj BiH, a TEVI udoban i hairli put do seher Sarajeva…..
Ugodne trenutke Gračanici u šeheru i vidimo se sutra u našoj čaršiji,Teva nek ti je sretan put i nadam se da će mo se vidjeti ako treba ja ću maksuz doći u šeher:P ;)
Mom roletu Tevi, sretna i hairli puta. Ovamo ceka familija
na kahvu razgovora i tople rijeci, a bogami i posjeti Rogatici.Mozda smo malo poranili,al i ja vam zelim sretan put,da hairli stignete i lijepo se provedete na odmoru.;)
Sretan put Fikri za Bosnu.
Sutra polahko pa nam javi sta ima u Mesicima i na Praci.Teva sretan put za BiH, posto vjerovatno sutra polazis. lijepo se provedi, a vjerovatno ce ako Bog da biti i izvestaja popracenih slikama……
AnonymousJune 1, 2008 at 12:39 amPost count: 2088Esselamu alejkum brate Mustafa. Molim te ako možes da mi posaljes mail na mizrogatica@gmail.com, pa da ti posaljem izvjestaj i slike sa večerašnjeg druženja. Sad sam poslao Abdullahu, ali vidim da njega nema.
Mahsuz selam.
Abdulah je na druzenju, bice sutra kuci…
Dobio sam slike
selam MustafaSRETAN PUT KAZI I PONEKAD OVDJE, DA SE LIJEPO PROVEDETE I UZIVATE U LJEPOTAMA BOSNE I HERCEGOVINE, DA SE AKO BOG DA PONOVO VIDIMO, OD SRCA VAM ZELI AMRA :)
KAZI I PONEKAD OVDJE,
sretan put i ugodan odmor…..
BEHAR
:) Sretan put Kazicima,da se provedete lijepo na odmoru i odmorite.
Hairli putovanje do Bosne ponosne,dragim prijateljima Kazi i Ponekad ovdje.
Vidimo se ako Bog da u našoj Rogi;)AnonymousJuly 4, 2008 at 2:14 amPost count: 2088I ja se pridružujem ovim lijepim željama…
Hairli i sretan dolazak u Bosnu Kazicima, I ako Bog da vidimo se na kahvi.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.