Postovani Gospodine,kako ste,nismo se odavno vidjeli niti culi.Pa nisam vjerovao da cemo se na ovaj nacin upoznati.Vrlo sam sam sretan sto ste uvijek tu kad mi nesto zatreba,pogotovo kad sam toliko pijan da ne znam nekad sta pisem,sto ti je jaran,sto ti je Gospodin.Sigurno pijes pice i jedes cevapcice,i vrlo dobro prikrivas praziluk da ne viri.Ti si pravi Gospodin,jer se uopce ne osvrces na moja pijana balezganja,nedaj se Ines,nedaj se godinama,nedaj se generacijo,nedaj te se gospodo Glembajevi,pogotovo kad su ovi drugi pod uticajem Gillan i Ozzy,sa svojom paranoidnom skribomanijom.Postovani Gospodine,samo sam pokusao objasniti,ne velicajuci velicinu vrijednosti jedne u odnosu na druge sudbine,koje su se u tom momentu dozivljavale,samo cista istina,medjutim.To za tebe nije Zagorov roman,jer nema slika,da bi ti bilo malo lakse skontati Stulica sa kompozicijom kamo dalje rodjace,jer ti samo pokusavas protumaciti samo ono od smrdljivog grada,ooooo,ooooo,jer ti to pali lampicu,cija je zarulja haman utuljena,ali je bitno da stedi energiju,koja ce mozda biti u nesto upotrijebljena,razjasnjavajuci omiljenu melodiju Laure Palmer,koja je potpuno potonula u psihodeliju pojma jesmo li zaljubljeni.Jer ipak mislim Cijenjeni Gospodine,da nam potpuno pripadas,gradu koji je sam po sebi malo cudan,samo je potrebno skontati njenu filozofiju,i sudbinu ovih ljudi koje smo samo pokusali u ovim gore navedenim tekstovima,izvuci istinu koju vise niko na ovom dunjaluku ne zna.A sta se desilo 01.07.1992.god.,oni to bolje znaju,jer oni nisu bili tu i nisu nista vidjeli,zato izvolite Vi,kraj……Twin Peaks
Odgovor:Ratni zlocini2009-03-03T00:29:02+00:00