-
AuthorPosts
-
AnonymousJune 13, 2008 at 10:46 pmPost count: 2088
Esselamu alejkum.
Kao sto vidite iz naslova pokrenut je site http://www.medzlisrogatica.ba. Site je trenutno u fazi konstrukcije, te se nadamo da ce ako Bog da ubrzo poceti sa radom.
Pa da nam svima ako Bog da bude hajirli:)Zelim Vam sve najbolje.
Madzid Alihodzic
Efendija, dobio sam podatke koje si mi poslao za stranicu.
Reci mi kakav je plan, imali nekakvih promjena?
AnonymousJune 13, 2008 at 11:04 pmPost count: 2088Brate moj, plan je isti:)
Ja slabo poznajem web design. Uradio sam nesto u InfoPathu, ne znam izbacuje li svima kada kliknu na link Medzlisa.
Ako ikako mozes ti da preuzmes da uradis stranicu, to bi bilo najbolje. Bio bi virtualni vakif:cheer:Mahsuz selam.
Sellam brate radi ovo ko doksa :woohoo:
Poceo sam ubacivati osnovnu skriptu, nemojte nista dirati na serveru…
Postavio sam stranicu, Sandi je uradio dizajn…
SUper je ispalo!
Sada treba uraditi ove sadrzaje, to trebamo uz dogovor uraditi zajedno.
Kako vam se svidja?
AnonymousJune 21, 2008 at 12:45 amPost count: 2088Web,dobra masAllah-bit ce jos bolja akoBogda.
Nijaze sve radi sto je najbitnije, a ovaj moj ahbab Sandi je profesionalac tako da je i dizajn super…
Sada treba osmisliti sadrzaje i poceti ubacivati.
Ovaj moj efendija izgleda da se zadeverao sa utakmicom…
AnonymousJune 21, 2008 at 1:44 amPost count: 2088Super je dizjn!
Efendija uci dove za Arda i Nihata da pobjede.:woohoo:Dobro odradjen posao. Treba nastaviti dalje da se sve prevede na bosanski jezik ( menu i ostalo).
Ja Mislio Web negdje na sluzbenom putu a on u Rogatici u Medzlisu :laugh:
Kako je planirano sa registracijom? Vidim da nema jos mogucnosti da se registruje.
Pa ja mislim da se nece registrovati… samo ce se postavljati vijesti i naravno uraditi svi sadrzaji.
Forum ce biti ovdje sa ovom rubrikom o Medzlisu.
Ma dole je stajala ponuda da se moze logovati. To me malo zbunilo, inace slazem se potpuno. Tu ce se dakle moci citati najsvezije informacije iz Medzlisa. Nadam se da nece zanemariti ni ovu nasu temu u forumu sa informacijama.
AnonymousJune 21, 2008 at 1:44 pmPost count: 2088Eh masaAllah :)
Nemam pristup internetu iz kuce, tako da sam tek malo prije vidio :) Fasciniran sam, da Vas Allah dž.š. sve nagradi za ovo hajirli djelo. Mislim da ne bi bilo lose imati i forum, ali samo kriticko-pohvalnog karaktera ili nesto slicno, ili zbog evidencije clanova i posjeta. Na vama je :)P.S. Vec sam bio prestao doviti, ali kad Allah dž.š. hoće dova se usliši :)
AnonymousJune 27, 2008 at 2:12 amPost count: 2088Web.kad ce profukcionisati ova stranica.Kako ce biti sa registracijom?? tj hocel je uopste biti ili ce se moci ulaziti preko nase stranice(Rogatica .com).
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.